Lohtuhuivi -työpaja

Siilinjärven seurakuntatalon pieni sali

Lohtuhuivityöpajassa neulotaan lohtuhuiveja ja -sukkia läheisensä menettäneille vapaaehtoistyönä. Tervetuloa mukaan!

Lohtuhuivityöpajassa neulotaan lohtuhuiveja ja -sukkia läheisensä menettäneille vapaaehtoistyönä. Langat ja mallit saat meiltä, voit neuloa työpajassa tai kotona omalla ajallasi. Lohtuhuiveja voit tehdä myös omalla mallillasi. Työpaja toimii non-stop periaatteella, voit tulla mukaan oman aikataulusi mukaan. Tervetuloa lohduttamaan ja tekemään hyvää toiselle!

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vapaaehtoistyön koordinointi, mielenterveystyö.

Kotikäynnit: Kehvo, Kasurila, Jälä, Leppäkaarre, Tynnörinen, Siimes, Joentaus

Vapaaehtoisten aamukahvit

Aamukahvikutsu sinulle, joka pohdit vapaaehtoistyön aloittamista tai olet jo mukana seurakunnan vapaaehtoistyössä.

Lohtuhuivityöpaja

Tervetuloa mukaan tekemään hyvää, neulomalla huivin tai sukat voit lohduttaa surevaa ja auttaa lähimmäistäsi.

Vapaaehtoisten aamukahvit