Videoitu sanajumalanpalvelus

Siilinjärven kirkko

3. sunnuntai pääsiäisestä. Jumalan kansan koti-ikävä.

Saarna ja liturgia: Matti Hoffrén. Avustavana pappina Olli Kortelainen. Kanttoreina Marjaana Kaisto ja Vesa Kajava.

Poikkeusoloista johtuen jumalanpalveluksessa ei ole yleisöä. Jumalanpalvelusta voi seurata seurakunnan YouTube-kanavalta.

Tänään on 3. sunnuntai pääsiäisestä ja aiheena Jumalan kansan koti-ikävä. Iloitsemme Herramme ylösnousemuksesta, kuoleman voittamisesta, ja suuntaamme katseemme uuteen elämään taivaassa. Jeesus on mennyt taivaaseen valmistamaan omilleen sijaa, mutta on samalla läsnä meidän surussamme ja ilossamme, arjessamme ja juhlissamme.

Kolehti: Itä-Virunmaan rovastikunnan pyhäkoulujen koulutus- ja opetustyön tukemiseen Virossa Lähetysyhdistys Rauhan Sana ry:n kautta.

Huom! Poikkeusolojen vuoksi kolehtia ei voida kerätä kirkossa, mutta voit antaa lahjasi kolehtikohteeseen tilisiirron avulla:

Saaja: Lähetysyhdistys Rauhan Sana ry
Tilinumero: (IBAN) FI71 8000 1901 1693 19
Viite: 152

LYRS:n rahankeräyslupa RA/2018/821 on voimassa 16.9.2018-15.9.2020 koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 20.9.2018.

Seurakunnan YouTube-kanava