Videoitu sanajumalanpalvelus

Siilinjärven kirkko

5. sunnuntai pääsiäisestä. Sydämen puhetta Jumalan kanssa.

Saarna ja liturgia: Sanna Marin, avustavana pappina Olli Kortelainen. Kanttoreina Airi Heiskanen ja Marjaana Kaisto.

Kaatuneiden muistopäivä, kunniakäynti sankarihaudoilla messun jälkeen.

Poikkeusolojen vuoksi jumalanpalveluksessa ei ole yleisöä. Jumalanpalvelusta voi seurata seurakunnan YouTube-kanavalla.

Kolehti: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Kolehtia ei voida poikkeusolojen vuoksi kerätä kirkossa, mutta voit antaa lahjasi kolehtikohteeseen tilisiirrolla:

Keräystili: FI25 5780 3861 9029 70

KERÄYSLUPA: RA/2020/426. Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020.

Seurakunnnan YouTube -kanava