Siilinjärven kirkko

Kirkastussunnuntai. Kirkastettu Kristus.

Sanajumalanpalveluksen toimittaa Olli Kortelainen, avustavana pappina Matti Hoffrén. Kanttorina Rami Tuomikoski.

Poikkeusoloista johtuen jumalanpalvelukseen voi osallistua enintään 110 henkeä. Osallistujien toivotaan ottavan mukaan oma virsikirja.

Jumalanpalvelusta voi seurata myös suoratoistona seurakunnan YouTube-kanavalla.

Kirkastettu Kristus

Kun maailman johtajat tapaavat toisiaan ja käsittelevät tärkeitä kysymyksiä, puhutaan huippukokouksesta. Jeesus, Mooses ja Elia viettivät tällaista huippukokousta kirkastusvuoren huipulla. Mooses ja Elia edustavat Vanhan testamentin lakia ja profeettoja. Jeesus jatkoi heidän työtään ja täytti Jumalan hyvän suunnitelman kaikkien kansojen pelastukseksi. Varsin tärkeä huippukokous siis. Kokouksesta annettiin julkilausuma, joka on säilynyt meille Markuksen evankeliumissa. Jumala kehotti: "Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä!" Jeesuksella oli ja on meille paljon sanottavaa Jumalan valtakunnasta ja lähimmäisen huomioon ottamisesta.

Kolehti: Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa muun muassa toimeentulomahdollisuuksia parantamalla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Siilinjärven seurakunnan YouTube-kanava