Siilinjärven kirkko

9. sunnuntai helluntaista. Totuus ja harha.

Messun toimittaa Olli Kortelainen, avustavana pappina Pauli Soranta. Kanttorina Marjaana Kaisto.

Poikkeusoloista johtuen jumalanpalvelukseen voi osallistua enintään 110 henkeä. Osallistujien toivotaan ottavan mukaan oma virsikirja.

Jumalanpalvelusta voi seurata myös suoratoistona seurakunnan YouTube-kanavalla.

Totuus ja harha

Totuuden vieressä on paljon tilaa. On niin paljon helpompaa kulkea ahtaan portin ohi kuin sen läpi. Nykyisestä aikakaudesta on viime aikoina käytetty paljon nimitystä "totuudenjälkeinen aika". Tosiasioilla ei näytä olevan yhtä paljon painoarvoa kuin vielä äskettäin. Ihmiset uskovat mitä haluavat uskoa ja seuraavat voimakkaita johtajia, jotka vakuuttelevat heille, että vievät heitä houkuttelevaan suuntaan. Ryhmäpaine saa ihmiset muokkaamaan tosiasioita heille sopivammiksi. Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

Kolehti: Kuopion Vankien ystävät ry

Siilinjärven seurakunnan YouTube-kanava