Kamalat äidit® -vertaisryhmä

ke 23.9. kello 17.30
Vuorelan kirkon alasali

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kamalat äidit® -vertaisryhmä murrosikäisten nuorten äideille Vuorelassa
Myllertävätkö nuoresi tunteet? Entä omasi? Askarruttaako arki teinin kanssa? Kaipaatko ajatusten vaihtoa muiden murrosikäisten lasten äitien kanssa?

Olet lämpimästi tervetullut mukaan maksuttomaan Kamalat äidit® -ryhmään, joka järjestetään Kamalat äidit® -toiminnan, NNKY -liiton ja Siilinjärven seurakunnan yhteistyönä.

Kokoontumiset: keskiviikkoisin 23.9., 7.10., 21.10., 4.11., 25.11., 9.12., 13.1., 27.1., 10.2., 24.2. klo 17.30-19.00

Paikka: Vuorelan kirkko, alasali, Rissalantie 2, 70910 Vuorela

Sisältö: Ryhmässä jaetaan kokemuksia, ajatuksia ja tunteita niistä aiheista, joista ryhmä haluaa puhua. Teemoina ovat esimerkiksi arki tässä ja nyt, teini-ikäisen vanhemmuus, oma nuoruus, vanhemmuuden roolit, vanhemman ja nuoren vuorovaikutus ja tulevaisuus.

Ohjaajat: Vertaisohjaajat Outi ja Auli

Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia toisten äitien kanssa ja kertoa omista kokemuksista, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen. Ryhmät ovat suljettuja, luottamuksellisia ja maksuttomia. Lisätietoja: www.kamalataidit.fi

Yhteistyössä: Siilinjärven ev.lut. seurakunta, NNKY -liitto, toimintaa rahoitetaan veikkausvaroin