Vanhustenviikko Siilinjärvellä

Kolme aikuista kävelee syksyisellä puistotiellä selin kameraan päin.

Onni on vanheta Vanhustenviikko Siilinjärvellä 4.-11.10.2020

Valtakunnallisen vanhustenviikon teema on tänä vuonna "Onni on vanheta".

Siilinjärvellä Vanhusten viikon tapahtumat aloittaa "Onni on ruokailla" Kunnonpaikan lounasbuffet su 4.10. klo 12-18. Ruokailun hinta on vanhustenviikon osallistujille 15 €.

"Onni on liikkua turvallisesti" ti 6.10. klo 10-11 on Liikenneturvan tarjoama huumorin ja musiikin keinoin toteutettu Juuso Happosen Kuninkaalliset kulkijat ja liikenneturvashow Siilinjärven kirkossa, Haarahongantie 2.

"Onni on ulkoilla" tapahtuma on to 8.10. Ahmon Urheilualueella klo 12-14. Liikkumiseen ja kuntoiluun innostaa liikunnanohjaaja Tanja Korhonen. Lämmittelyjumpan jälkeen osallistujat voivat tutustua mm. tasapainorataan sekä ohjattuihin peleihin (mehu- ja makkaratarjoilu).

"Laulu onnesta" hyväntekeväisyyskonsertti on pe 9.10. klo 18-19.15 Siilinjärven kirkossa. Konsertissa esiintyvät kanttorit Ossi Jauhiainen, Vesa Kajava ja Marjaana Kaisto, lapsi- ja nuorisokuorot ja lapsisolistit. Konsertin tuotto käytetään Mummon Kammarin soitinhankintaan.
Halutessanne voitte tehdä lahjoituksen myös tilisiirrolla. saaja: Siilinjärven seurakunta pankkiyhteystiedot: Pohjois-Savon Osuuspankki tili:IBAN FI49 5608 8820 0292 03 BIC : OKOYFIHH viite: soitinhankinta Mummon Kammariin.

"Onni on levätä" vanhustenviikon päätösmessu su 11.10. Siilinjärven kirkossa klo 10 ja Vuorelan kirkossa klo 13.

Tämän vuoden tapahtumat järjestetään kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Vanhustenviikon suunnittelusta vastaava vanhus- ja vammaisneuvosto on pyrkinyt huomioimaan erityisesti osallistujien turvallisuuden. Tapahtumat ovat kirkossa tai ulkotiloissa turvavälien mahdollistamiseksi. Osallistujia pyydetään noudattamaan turvaetäisyyksiä ja käyttämään tarvittaessa hengityssuojaimia.

Siilinjärven vanhus- ja vammaisneuvosto yhteistyökumppaneineen