Lohtuhuivityöpaja

pe 6.11. klo 15.30 – 17.30
Erivärisiä lankakeriä.

Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Neulotaan yhdessä lohtuhuiveja tai -sukkia. Työt siunataan matkaan.

Tällä kertaa työpajassa siunataan lohtuhuivit, niiden tekijät ja saajat, mukana pastori Leena Laurinkari. Työpaja on poikkeuksellisesti lähetyskellarilla: sisäänkäynti kirkkoherranviraston ovesta, hissillä alimpaan kerrokseen, lähetyskellari käytävän päässä.

Lohtuhuivityöpaja on yhteisöneulontaa, jossa saat vinkkejä ja neulemalleja muilta neulojilta ja vapaaehtoisilta ohjaajilta.

Seurakunnan työntekijä antaa lohtuhuivin tai -sukat akuutissa surussa, läheisensä menettäneelle henkilölle. Lohtuhuivin voi saada esimerkiksi sureva leski. Lohtuhuivin tai -sukat seurakunnan työntekijä antaa surukotikäynnillä, muistotilaisuudessa tai antaa sururyhmissä, silloin kun suru on suurimillaan ja värittää läheisen koko elämää.

Voit halutessasi hakea mallin ja langat työpajasta ja neuloa kotona. Voit tulla neulomaan omilla langoilla tai saat vyyhdit vapaaehtoisilta ohjaajiltamme (maks. 2 vyyhtiä/neuloja). Sitä mukaa saa uusia lankoja, kun valmis huivi tai sukat palautuvat seurakuntaan.

Lue Kirkosta ja kodista juttu lohtuhuiveista.

Kysy lisää

Haarahongantie 4