Paja

Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Käsitöitä, askartelua ja kohtaamisia kansainvälisen työn puitteissa.

Pajassa pääset kuulemaan kansainvälisestä työstä maailmalla ja tekemään kädentöitä yhdessä toisten kanssa. Paja kokoontuu keskiviikkoisin klo 9-12.15 seurakuntatalon lähetyskellarilla. Lopuksi Siilinjärven kirkossa klo 12 työntekijän pitämä kirkkohetki. Pajaan kuuluu käsitöitä, askartelua ja kohtaamisia vapaaehtoisten ohjaamana. Toiminta on avointa kaikille ja voit osallistua oman aikataulusi mukaan. Pajaan voi rohkeasti tuoda myös omat ideat. Käsityöt ja askartelut tehdään lähetystyön Putiikkiin myytäväksi yhdessä iloiten tietotaitoja jakaen. Pajatoimintaa luotsaa Sirpa Tuomisto.

Pajan aikana on auki myös Putiikki, josta voit ostaa käsitöitä, adresseja, kortteja ja lahjatuotteita. Putiikin tuotolla tuetaan lähetystyötä.