Siilinjärven kirkko

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus suoratoistona. Kiitos isänmaasta. 2. adventtisunnuntai.

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalveluksen 2. adventtisunnuntaina toimittaa Reetta Pirskanen, avustavana pappina Teemu Voutilainen. Kanttorina Marjaana Kaisto.

Jumalanpalveluksen jälkeen juhlapuhe Siilinjärven kunnan elinkeinopäällikkö Pekka Turunen ja seppeltenlasku sankarihaudoille. Jumalanpalvelukseen ja sen jälkeiseen kunniakäyntiin sankarihaudoilla ei voida ottaa yleisöä. Jumalanpalvelus, kunniakäynti ja juhlapuhe suoratoistetaan seurakunnan Youtube-kanavalla klo 10 alkaen. Tallenne on katsottavissa tilaisuuden jälkeen 14 vrk.

Kenttälounasta ja kahvitarjoilua ei järjestetä. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita.

Kolehti: Kolmen veteraanijärjestön hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:n kautta.

Seurakunnan Youtube-kanava