Siilinjärven kirkko

2. sunnuntai joulusta. Herran huoneessa.

Sunnuntain evankeliumitekstit puhuvat Jeesuksesta, joka usein, "tapansa mukaan", kävi kotiseudun synagogassa ja Jerusalemin temppelissä. Hän kävi siellä kuuntelemassa ja opettamassa Jumalan sanaa. Päivän evankeliumiteksti kertoo, kuinka "juutalaiset olivat ihmeissään ja sanoivat: "Kuinka tuo oppimaton mies voi tuntea kirjoitukset?" Jumalanpalveluksessa saat kuulla Jeesuksen vastauksen.

Myös meille, tämän ajan kristityille, olisi tärkeää suunnata usein askeleemme kirkkoon, jossa kristillinen seurakunta kohtaa uskossa Jeesuksen Kristuksen. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

Sanajumalanpalveluksessa saarnaa Matti Vainikainen, liturgina Pauli Soranta ja kanttorina Marjaana Kaisto, avustamassa Kauko ja Kaisa Ylikärppä ja Janne Pitkälä. Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä.

Koronasta johtuen kirkkoon ei voida ottaa yleisöä. Jumalanpalvelus striimataan suorana klo 10 ja sen on katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla 14 vrk:n ajan.

Kolehti: Vaara-Karjalan seurakunnalle Kiihtelysvaaran uuden kirkon rakentamiseen tulipalossa syyskuussa 2018 tuhoutuneen kirkon tilalle.

Voit tehdä lahjoituksen maksamalla haluamasi summan Joensuun evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän tilille: FI19 5770 0520 4793 84 (viesti: lahjoitus Kiihtelysvaaran uuden kirkon rakentamiseen)

Seurakunnan Youtube-kanava