Siilinjärven kirkko

2. sunnuntai loppiaisesta. Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa.

Sanajumalanpalveluksen toimittaa Olli Kortelainen, avustavana pappina Matti Hoffrén. Kanttorina Airi Heiskanen.

Koronasta johtuen kirkkoon ei voida ottaa yleisöä. Jumalanpalvelus striimataan suorana klo 10 ja sen on katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla 14 vrk:n ajan.

"Herran henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen ja julistamaan Herran riemuvuotta." (Luuk. 4:18-19)

Jeesus samaistui Jesajan Messias-profetiaan, jossa tämä kuvataan hyvän sanoman ilmoittajaksi köyhille, joilla ei ollut hyvään osaa eikä arpaa. Messias saapuisi vapauttajaksi kahleita kantaville vangeille, oli kahleiden nimi mikä tahansa ja hengellisestä sokeudesta päästäjäksi, tuon vaivoista kaikkein vaikeimman. Hän kykenisi vapauttamaan sortovoimista, joista raskaimmat ovat synti, sielunvihollinen ja kuolema. Niiden vallan hän murtaisi henkensä hinnalla, sovittaen koko maailman synnit.

Kolehti: Seurakuntiemme musiikkityön tukemiseen Suomen Kirkkomusiikkiliiton kautta.

Voit lahjoittaa haluamasi summan Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry:n tilille: FI23 5780 0720 1756 32

Rahankeräyksen myöntäjä Poliisihallitus. Luvan numero RA/2020/761/Rabita, myöntämisajankohta 5.6.2020. Keräyksen aloituspäivä 11.7.2020.
Kerätyt varat käytetään kirkkomusiikkiin kohdistuvan kiinnostuksen herättämiseen ja ylläpitämiseen. Varoilla katetaan viestinnän kustannuksia sekä Kirkkomusiikin päivän ja Kirkon musiikkijuhlien kustannuksia.

Seurakunnan Youtube-kanava