Siilinjärven kirkko

3. sunnuntai loppiaisesta. Jeesus herättää uskon.

Sanajumalanpalveluksen toimittaa Sanna Marin, avustavana pappina Teemu Voutilainen. Kanttorina Marjaana Kaisto.

"Tie Kristus on ja elämä kaikille etsiville. Hän päästää heidät synnistä, vääryydestä, tuo lohdun murheisille (virsi 184:3)".
Jeesus ilmaisi jumalallisen voimansa opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita. Hän ulotti apunsa etenkin niille, joita muut eivät auttaneet. Hän kutsui seuraajikseen ne, joiden seuraa muut karttoivat. Hän lohdutti niitä, joilla ei ollut ketään muuta. Hän kuoli kaikkien ihmisten puolesta. Tämän vuoksi ihan jokainen on tervetullut hänen eteensä - tänäänkin. Hän ei aja pois.

Koronasta johtuen kirkkoon ei voida ottaa yleisöä. Jumalanpalvelus striimataan suorana klo 10 ja sen on katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla 14 vrk:n ajan.

Kolehti: Kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.

Lahjoitusmahdollisuus:

Saaja: Suomen Ekumeeninen Neuvosto
Pankkiyhteys: IBAN FI85 1018 3000 0744 03
BIC: NDEAFIHH
Viitenumero: 1216

Suomen Ekumeenisella Neuvostolla on Helsingin poliisilaitoksen myöntämä pienkeräyslupa. Keräysnumero on RA/2020/1618 ja keräys on käynnissä 01.01.2021 - 31.03.2021 (tai kunnes keräystavoite täyttyy) koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Seurakunnan Youtube-kanava