Siilinjärven kirkko

3. sunnuntai ennen paastonaikaa. Ansaitsematon armo.

Jumalanpalveluksen toimittaa Olli Kortelainen, avustavana pappina Pauli Soranta. Kanttorina Vesa Kajava. Eila Hyvönen ja Matti Parviainen laulavat, tekstinluku Markku Sopanen.

Jumalanpalvelus striimataan suorana klo 10 ja sen on katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla 14 vrk:n ajan.

"Ansaitsematon armo"

Tämän sunnuntain latinankielinen nimi septuagesima (= seitsemäskymmenes) ilmaisee päivien lukumäärän pääsiäiseen, johon seurakunnan katse nyt kääntyy. Tästä päivästä on vanhastaan alkanut papiston paasto. Seurakuntaa kehotetaan kilvoittelemaan kärsivällisesti Jumalan armoon luottaen. Jeesus itse sanoi tulleensa palvelemaan eikä palveltavaksi, ja hän sanoi keskinäisestä paremmuudesta kinasteleville seuraajilleen: se, joka teistä tahtoo olla ensimmäinen, olkoon kaikkien orja.

Kolehti: Nuorisotyön kehittämiseen Etelä-Virossa. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys

Lahjoitusmahdollisuus:

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) ry, PL 184, 00181 Helsinki, FI13 8000 1500 7791 95. Rahankeräyslupa RA/2017/100.

Seurakunnan Youtube-kanava