Siilinjärven kirkko

Laskiaissunnuntai. Jumalan rakkauden uhritie.

Sanajumalanpalveluksen toimittaa Olli Kortelainen, avustavana pappina Leena Laurinkari. Kanttorina Airi Heiskanen.

Koronasta johtuen kirkkoon ei voida ottaa yleisöä. Jumalanpalvelus striimataan suorana klo 10 ja sen on katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla 14 vrk:n ajan.

Kolehti: Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon/ katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseksi.
Tekstiviestilahjoitus Kirkon Ulkomaanavulle: Lähetä tekstiviesti APU20 numeroon 16499 (20 €)
Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024

Jumalan rakkauden uhritie

Laskiainen tarkoittaa paastoon laskeutumista, yksinkertaisten elämäntapojen, itsekieltäymyksen aikaa. Päivän evankeliumissa Jeesuksen julkinen toiminta saavuttaa käännekohtansa. Jeesus vaeltaa Jerusalemiin, kohti kärsimystä ja kuolemaa. Jumalallinen rakkaus silti voittaa antaessaan itsensä alttiiksi kuolemaan asti. Pääsiäispaasto on sitä, että avaamme silmämme nähdäksemme, miten Jeesus kärsii meidän ja koko maailman puolesta. Vapahtaja kysyy myös meiltä itsemme alttiiksi antamista Jeesuksen seuraamisessa.

Seurakunnan Youtube-kanava