Juhannusjuhla

pe 25.6. kello 18.00 - 20.00
Juhannusjuhlaa leirikeskuksessa, rannalla juhannuskokko
Ruokoniemen leirikeskus

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Leppoisaa yhdessäoloa ja ohjelmaa juhannusaattoiltana luonnon kauniissa leirikeskuksessamme.

Seurakunnan juhannusjuhlaa vietetään perinteiseen tapaan Ruokoniemen leirikeskuksessa juhannusaattoiltana 25.6 klo 18-20.

Ohjelmassa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Juhlassa on tarjolla muurinpohjalettuja ja kahvi/mehua. Tarjoilu on ilmainen. Tilaisuus alkaa lipunnostolla ja hartaudella. Juhannuskokko sytytetään sään salliessa klo 18.30. Voit myös osallistua leikkimieliseen Juhannusruusu -kilpailuun pukeutumalla kesäisiin vaatteisiin. Eniten ääniä saanut palkitaan.

Voit tulla mukaan omalla kyydillä tai yhteisellä linja-autokuljetuksella Vuorelan kirkolta klo 17.15 tai Siilinjärven seurakuntatalon parkkipaikalta klo 17.30. Yhteiskyydin hinta on 5 € (käteismaksu autossa), huom. aika. Paluu n. klo 20 alkaen.

Ilmoittautuminen linja-autokuljetukseen aukeaa tälle sivulle 7.6.2021.