Kerhonohjaajakurssi

Siilinjärven seurakuntatalon nuorisotila

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kerhonohjaajakurssille!

Haluaisitko ohjata pienempiäsi? Olisko kiva käyttää omia taitoja ja lahjoja alakouluikäisten parissa toimimiseen?
Jos vastasit kyllä, on tämä juttu sinulle juuri sopiva!

Kurssilla saat eväitä miten hallita ryhmää ja miten ottaa huomioon erilaiset osallistujat. Pohdimme myös millainen on turvallinen ryhmä.
Opit siinä sivussa uusia pelejä ja leikkejä!

Nuori ohjaaja on ryhmän sydän, joten teemme tätä pitämällä lapset toiminnassa tärkeimpänä. Kun olet itse innokas toimimaan, se sama into tarttuu myös ryhmäläisiin.

Kurssin käytyäsi saat todistuksen, jota kannattaa näyttää jatko-opinnoissa ja hakiessasi kesätyöpaikkaa.

Kurssin käytyäsi sinulla on mahdollisuus toimia ohjaajana projektikurssilla tai kerran viikossa kokoontuvassa ryhmässä parin kanssa.
Projektikurssi kestää esim syyskauden tai 4-8 kertaa. Harrastuskerhoryhmä toimii syyskuun puolesta välistä huhtikuun loppuun saakka noin 1-2 tuntia viikossa.

Jos et voi ottaa ryhmän ohjaustehtävää, voit sen sijaan olla rakentamassa kanssamme seurakunnan monenlaisia tapahtumia ja Vipinää-iltoja.
Osa ohjaajakoulutuksesta tapahtuu yhdessä isoskoulutuksen kanssa ja osa tapaamisesta ovat kurssikertoja, joista saa peruseväät alakouluikäisten ryhmän ohjaamiseen.

Tässä kurssitapaamiset ja yhteiset isoskoulutuksen kanssa käytävät tapahtumat:

12.8. klo 17-19.30
16.8. klo 17-19
27.-29.8. Starttileiri ohjaajakoulutus Ruokoniemessä ( yhdessä isoskoulutus- ja kerhonohjaajakurssi).
2.9. klo 17-19
9.9. klo 17-19
Huhtikuussa Orileiri Ruokonimessä ja valmistumisjuhla (yhdessä isoskoulutus- ja kerhonohjaajakurssi).

Tule mukaan!

Haarahongantie 4