Lähetyksen kättentyöt

ke 10.11. kello 12.15 - 15.00
Pöydällä lähetyksen Putiikin tuotteita mm. sukkia ja myssyjä. Taustalla kaksi leikkikirahvia.
Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Käsitöitä, askartelua ja kohtaamisia kansainvälisen työn puitteissa.

Lähetyksen kättentyöt- työpajassa pääset kuulemaan kansainvälisestä työstä maailmalla ja tekemään kädentöitä yhdessä toisten kanssa. Paja kokoontuu keskiviikkoisin klo 12.15-15 seurakuntatalon lähetyskellarilla. Ennen lähetyskellarille tuloa voit osallistua seurakunnan työntekijän pitämään kirkkohetkeen Siilinjärven kirkossa. Lähetyksen kättentyöt-työpajassa tehdään käsitöitä, askartellaan ja jutustellaan ahvikupin lomassa muiden kanssa. Toiminta on avointa kaikille ja voit osallistua oman aikataulusi mukaan. Pajaan voi rohkeasti tuoda myös omat ideat. Käsityöt ja askartelut tehdään lähetystyön Putiikkiin myytäväksi yhdessä iloiten tietotaitoja jakaen. Pajatoimintaa luotsaa Sirpa Tuomisto.

Pajan aikana on auki myös Putiikki, josta voit ostaa käsitöitä, adresseja, kortteja ja lahjatuotteita. Putiikin tuotolla tuetaan lähetystyötä.