Pyhän tanssin illansuu

Vuorelan kirkon kirkkosali

Rauhallisesti askeltaen kehollisessa rukouksessa

Pyhä tanssi on rukousta ja mietiskelyä liikkeessä. Tanssi ei ole esittävää eikä tanssitaitoa tarvita, vain taito kulkea eteenpäin ja kääntyä. Liikumme piirissä kauniin klassisen tai kirkollisen musiikin mukaan. Ohjaaja näyttää askeleet. Tämä tanssimenetelmä sopii vauvoille vanhemman mukana kantoliinassa, nuorille, aikuisille ja ikääntyneille. Osallistujia seurakunnissa eripuolilla Suomea on ollut kaikista ikäryhmistä alkaen vauvoista aina 90 vuotiaisiin. Vuorelan kirkolla ohjaajana toimii pastori Leena Laurinkari.Iltapäivän työskentely on kaikille avoin, maksuton, siihen ei tarvitse etukäteen ei ilmoittautua. Tule sellaisena kuin olet!

Pukeutuminen: Tavalliset vaatteet ja pehmeäpohjaiset kengät, tossut tai paksut sukat..

Pyhään tanssiin osallistujat voivat halutessaan osallistua rukoushetkeen 18.00-18.15 ehtookellojen soidessa.