Paavalin kirje Roomalaisille - kristinusko pähkinänkuoressa

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Luento- ja keskustelusarja yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston teologian opiskelijoiden kanssa

Paavalin kirje Roomalaisille - kristinusko pähkinänkuoressa -luentosarjassa tutustutaan Paavalin kaikkein syvällisempään esitykseen kristinuskosta. Pyrimme etsimään myös valoa tämän päivän uskon ja elämän kysymyksiin. Pastori Teemu Voutilaisen lisäksi Roomalaiskirjettä selittävät Itä-Suomen yliopiston teologian opiskelijat ja oman seurakuntamme papit. Luennot järjestetään Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa.

HUOM! Itä-Suomen aluehallintoviraston 14.1. tekemien koronarajoitus-päätösten vuoksi luennoille voi toistaiseksi osallistua max. 20 henkeä. Luentosarja striimataan seurakunnan Youtube-kanavalle.

17.1. pastori Teemu Voutilainen luennoi aiheesta "Kaikki tiet vievät Roomaan?" ja teologian maisteri Pauliina Huhtala aiheesta "Puolueeton tuomari".

Tulevien luentojen aiheet:

Ma 24.1 klo 18.30 teol. yo. Jenni Blom "Tätä on kristinusko" ja teol. yo. Jaakko Ojala "Armon ja uskon pelisäännöt selviksi"
Ma 31.1. klo 18.30 teol. yo. Oliver Sivula "Yksi kaikkien puolesta" ja teol. yo. Petteri Suomalainen "Vapaus synnistä. Onko se mahdollista?"
Ma 7.2. klo 18.30 teol. yo. Hannele Kärkkäinen "Apua! Ihminen on niin heikko" ja teol. yo. Ilkka Tiihonen "Pelastusvarmuus ja luomakunnan uudistuminen"
Ma 14.2. klo 18.30 teol. yo. Aarni Saarinen "Armovalinta ja predestinaatio" ja teol. yo. Nanni Vilpponen "Mistä usko syntyy?"
Ma 21.2. klo 18.30 pastori Olli Kortelainen "Kristittyjen sisarkansa: juutalaiset" ja pastori Sanna Marin "Kaksi valtakuntaa: seurakunta ja valtio"
Ma 28.2. klo 18.30 pastori Pauli Soranta "Onko olemassa kristillisiä elämäntapoja?" ja pastori Teemu Voutilainen "Lämpimiä terveisiä - luentosarjan päätös"

Seurakunnan Youtube-kanava