Konfirmaatiomessu

Siilinjärven kirkko

3. paastonajan sunnuntai. Jeesus, pahan vallan voittaja.

Talvirippikouluryhmän konfirmaation toimittaa Olli Kortelainen. Messussa avustavat Matti Hoffrén ja Kari Kolehmainen. Kanttorina Marjaana Kaisto.

Jumalanpalvelusta voi seurata suoratoistona seurakunnan Youtube-kanavalla ja nettiradion kautta.

Kolehti: Sininauhasäätiön kynnyksettömän päiväkeskus Illusian ja nuorten tukipiste Nuolen toiminnan tukemiseen.

JEESUS, PAHAN VALLAN VOITTAJA

Kertomukset pahojen henkien ulosajamisesta liittyvät erityisesti kolmanteen paastonajan sunnuntaihin. Pääsiäistä edeltävä aika oli vanhalla ajalla kasteelle valmistautumisen aikaa. Kastetoimitukseen taas sisältyi useita pahan hengen ulosajamisia. Aihepiiriltään tämä sunnuntai liittyy ensimmäiseen paastonajan sunnuntaihin. Se panee ihmisen miettimään, kenen puolella hän on.

Seurakunnan Youtube-kanava Linkki avautuu uudessa välilehdessä