Vuorelan kirkon kirkkosali

Pääsiäispäivä. Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäispäivän messu Vuorelan kirkossa 17.4. klo 13. Laurinkari, Hoffrén, Kaisto. Sola Gratia -kuoro.

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjälle haudalle tulleet naiset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman ja pahan vallan.Ylösnousemuksen ilon voi elää todeksi, sitä ei tarvitse ymmärtää. Se kuuluu todellisuuteen, joka on ihmoskäsitteiden tavoittamattomissa. Ymmärrys loppuu tyhjään hautaan, ja siitä alkaa usko. Vahvistukaamme yhteisessä uskossa: Kristus nousi kuolleista. Totisesti nousi.

kolehti: Naisten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta teemalla Naiset toivon tiellä.