Konfirmaatiomessu (ryhmä 3)

Siilinjärven kirkko

Pyhän Kolminaisuuden päivä. Salattu Jumala.

Usko on mysteeri, siis salaisuus. Se on salaisuus aivan kuten on uskon lähde ja uskon kohdekin, Pyhä Kolmiyhteinen Jumala. Salatun Jumalan edessä olemme pyhän äärellä ihmetellen, ihastellen, kuulostellen, ylistäen. Yksinkertainen totuus on lopulta, että ihmisen osa on nöyrästi kiittää. Kiittää mistä? Sitä että salattu Jumala on hyvä ja armollinen.
Olet lämpimästi tervetullut rukoilemaan konfirmoitavien kanssa ja puolesta, olet tervetullut mukaan kiittämään ja ylistämään pyhää kolmiyhteistä Jumalaa.

Konfirmaatiomessun (RK3) toimittaa Leena Laurinkari. Avustavana pappina Jenni Tabell. Kanttorina Airi Heiskanen. Ehtoollisavustajina Päivi Kasurinen ja Tomi Kallinen.

Kolehti: Jordanian ja Pyhän Maan evankelis-luterilaisen kirkon toiminnan tukemiseen Suomen Lähetysseuran välityksellä.