Jippii-leiri

ma 20.6. klo 9.00 – ke 22.6. klo 13.30

Ruokoniemen leirikeskus

9-13-vuotiaille.

Lähde viettämään riemukkaita hetkiä ja hankkimaan unohtumattomia leirimuistoja: leikkejä, pelejä, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa kavereitten kanssa.

Ohjelma sisältää saunomista, uintia, luonnon läheisyyttä ja iltanuotion tunnelmaa sekä maittavaa ruokaa. Kuljetus Vuorelan kirkolta klo 9 ja Siilinjärveltä klo 9.15. Paluu klo 13.30 mennessä Siilinjärvelle ja klo 13.45 Vuorelaan.

Lisätiedot: Tuomo Toivanen p. 044 7284 654 tai Janna Vilkkilä p. 044 7284 660.ilmoittautuminen alkaa 2.5 klo 8 ja päättyy 22.5.

Jippii- ja Kesä22 -leiri alle 15-vuotiaalta oman seurakunnan jäseneltä maksuton, muilta 50€.
Etusijalla tapahtumiin ovat Siilinjärven ev.lut. seurakunnan jäsenet. Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.
Perhe voi taloudellisen tilanteen perusteella hakea maksuvapautusta. Tiedustelut tapahtuman yhteyshenkilöltä.
Osallistujat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä tapahtuman aikana. Vakuutus ei koske osallistujan matkatavaroita.
Toiselle henkilölle tai yhteisille tai toisen tavaroille itse aiheutetuista vahingoista vastaa tekijä.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Haarahongantie 4