Kesä 22-leiri

pe 1.7. klo 17.00 – su 3.7. klo 14.00

Ruokoniemen leirikeskus

Kesäriemuja Ruokoniemessä!

7-14-vuotiaille. Leiriohjelmassa vesi- ja metsäseikkailua sekä askartelua yhdessä leirikavereiden kanssa. Iltanuotion loimua, hyvää ruokaa ja yhdessä musisointia Kappelihetkiä unohtamatta. Leirillä on vapaa-aikaa, jolloin on mahdollisuus pelata vaikka lautapelejä. Ohjaajia on mukana kaksi sekä nuoria isosia, jotka majoittuvat leiriläisten kanssa samassa majoitustalossa. Isoset ovat koko ajan läsnä lasten kanssa isosiskoina ja -veljinä. Leirille järjestetään edestakainen yhteiskuljetus Vuorelasta ja Siilinjärveltä. Lisätiedot: Anne Roivainen p. 044 7284 653. Ilmoittaudu 2.5.- 12.6. alkaen klo 8.

Leiri-infoa:
Etusijalla leirille ovat Siilinjärven ev.lut. seurakunnan jäsenet.

Leirit ovat alle 15-vuotiaalta oman seurakunnan jäseneltä maksuttomia, muilta 50€.

Perhe voi taloudellisen tilanteen perusteella hakea maksuvapautusta. Tiedustelut yhteyshenkilöltä.

Osallistujat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä tapahtuman aikana. Vakuutus ei koske osallistujan matkatavaroita.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Haarahongantie 4