Isä-lapsileiri

pe 15.7. klo 17.00 – su 17.7. klo 14.00

Ruokoniemen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Isä lapsensa kanssa saa kokea kesän keskikohdan yhteisen viikonlopun kauniin luonnon keskellä.

Ruokoniemen hyvä ruoka antaa ilon ja innostuksen toiminnallisiin tuokioihin, mm. planetaarioon tai jalismatsiin.
Isille oma toimintapiste lauantaina.
Sauna lämpiää ja nuotiosavu leijailee. Päivän toimintakanavien pölyt on pesty pois saunassa, virkistys tulee uidessa.
Mielekästä yhdessä toimimista, askarteluja, liikuntaa, leikkejä. Rannassa käytössä suppilaudat ja kanootit. Iltanuotiot musiikin kera.

Etusijalla leirille ovat Siilinjärven ev.lut. seurakunnan jäsenet.
Leirit ovat alle 15-vuotiaalle oman seurakunnan jäsenelle maksuttomia, muille 50€.
Aikuiselle oman seurakunnan jäsenelle 48€, muille 84€.
Perhe voi taloudellisen tilanteen perusteella hakea maksuvapautusta. Tiedustelut yhteyshenkilöltä.
Osallistujat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä tapahtuman aikana. Vakuutus ei koske osallistujan matkatavaroita.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

nuorten toiminta, isoskoulutus, partioyhteydet