Kerhonohjaajakurssi

to 11.8. klo 17.00 – 19.00
Lapsiryhmä istuu rantakalliolla ohjaajan kanssa.

Siilinjärven seurakuntatalon nuorisotila

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kerhonohjaajakurssille!

Haluaisitko ohjata pienempiäsi? Olisko kiva käyttää omia taitoja ja lahjoja alakouluikäisten parissa toimimiseen?
Jos vastasit kyllä, on tämä juttu sinulle juuri sopiva!

Kurssilla saat eväitä miten hallita ryhmää ja miten ottaa huomioon erilaiset osallistujat. Pohdimme myös millainen on turvallinen ryhmä.
Opit siinä sivussa uusia pelejä ja leikkejä!

Nuori ohjaaja on ryhmän sydän ja lapset ovat toiminnassa tärkeimpänä. Kun olet itse innokas toimimaan, se sama into tarttuu myös ryhmäläisiin.

Muut kurssi-llat: 16.8., 30.8. ja 7.9. klo 17-19.

Kurssiin kuuluu ohjaajien Starttileiri 2-4.9.2022 ja kevään Orientoitumisleiri 31.3.-2.4.2023 Ruokoniemessä sekä valmistumisjuhla 2.4. klo 14.

Lopuksi saat todistuksen, jota kannattaa näyttää jatko-opinnoissa ja hakiessasi kesätyöpaikkaa.

Elo-syyskuun kurssi-illat käytyäsi sinulla on mahdollisuus toimia ohjaajana vaikkapa muutaman kerran kokoontuvassa jonkun teeman/tekemisen ympärille tai kerran viikossa kokoontuvassa ryhmässä parin kanssa. Ohjaustyöstä maksetaan pientä palkkiota.

Kurssin käytyä voit toimia isosena lasten- ja perheleireillä sekä Kesis-kerhoissa.

Harrastuskerhoryhmä toimii syyskuun puolesta välistä huhtikuun loppuun saakka noin 1-2 tuntia viikossa.

Jos et voi ottaa ryhmän ohjaustehtävää, voit sen sijaan olla toteuttamassa kanssamme seurakunnan monenlaisia tapahtumia ja Vipinää-iltoja.
Osa ohjaajakoulutuksesta tapahtuu yhdessä isoskoulutuksen kanssa elokuun ja huhtikuun viikonloppuleireillä ja osa tapaamisesta ovat kurssikertoja, joista saa peruseväät alakouluikäisten ryhmän ohjaamiseen.

• Nuorille Nuorille

Haarahongantie 4