Konfirmaatiomessu

su 19.3. klo 10.00
Siilinjärven kirkko

Siilinjärven kirkko

4. paastonajan sunnuntai "Elämän leipä"

Talvirippikoulun konfirmaatiomessu Siilinjärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Leena Laurinkari, avustavana pappina Olli Kortelainen ja kanttorina Marjaana Kaisto.

Messussa konfirmoidaan hiihtolomarippikoulun nuoret. Heitä on vain yhdeksän eli heidän ja heidän läheistensä lisäksi kirkkoon mahtuu hyvin muuta seurakuntaa iloitsemaan heidän kanssaan ja siunaamaan heidän kasvuaan kristittyinä.

Tämä sunnuntai on paaston puolivälissä kuin levähdyspaikka. Tätä pyhää nimitetään myös leipäsunnuntaiksi. Ihminen tarvitsee leipää, joka vie ruumiin nälän ja leipää joka tyydyttää sielun nälän. Sielun tyhjyyttä yritämme usein täyttää - ruualla, tavaralla, asioilla, jotka antavat maallista turvallisuuden tunnetta, mutta eivät taivaallista. Kun paaston aikana vähennämme ylenmääräistä syömistä, toisenlainen nälkä voi erottua paremmin. Jeesus itse on leipä, elämän leipä. Elämän isolla E:llä. Ehtoollispöydässä Jeesus tulee syötäväksemme - ei siksi, että maallisen leivän nälkä katoaisi, vaan siksi että syvin nälkämme tulee tyydytetyksi. Sinut on kutsuttu osalliseksi Jumalan vieraanvaraisuudesta.

Kolehti Raamatunkäännöstyöhön Namibiassa ndongan ja kwanjaman kielille. Suomen Pipliaseura.

Messu on katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalla ja kuunneltavissa seurakunnan Nettiradion kautta.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Nuorille Nuorille

Siilinjärven seurakunnan Nettiradio Linkki avautuu uudessa välilehdessä