Näkökerho

Näkövammaismerkki

Siilinjärven seurakuntatalon Valo-sali

Näkökerho on vertaistukiryhmä henkilöille, joille heikentynyt näkö tuottaa arjessa suoriutumiseen selkeitä haasteita.

Näkökerhossa on mahdollisuus osallistua klo 11 alkavalle 6 € omakustanteiselle Arjen aterialle. Ruoka tarjoillaan valmiiksi katettuihin pöytiin. Ruokailu on Valosalissa samassa tilassa, jossa Näkökerho jatkuu klo 12-13.15. Siilinjärvellä näkökerho kokoontuu 12.9. ja 7.11.2023

Lokakuun kerho kerta on 10.10.2023 omin kyydein tapahtuva retki Kuopion näön ja kuulon päivään Puijon kirkolle klo 11-15. Osoite Taivaanpankontie 3, Kuopio. Tapahtumassa mm. asiantuntijaluentoja sekä tuote-esittelyitä. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Siilinjärven kerholaisia Puijolla vastaanottamassa ja avustamassa kerhon tutut avustajat ja diakoniatyöntekijä Erja Valkonen.