Messu

su 17.9. klo 10.00
Siilinjärven kirkon pääty

Siilinjärven kirkko

16. sunnuntai helluntaista, "Jumalan huolenpito"

Messun Siilinjärven kirkossa 17.9. klo 10 toimittaa Olli Kortelainen, avustaa Ville Hassinen, kanttorina Marjaana Kaisto. Kirkkokahvit pystykahveina kirkossa.

Kolehti Kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa.
Suomen Merimieskirkko.

Messu striimataan suorana lähetyksenä seurakunnan youtube-kanavalle ja tallenne messusta on katsottavissa kahden viikon ajan.
Messu on myös kuunneltavissa seurakunnan Nettiradion ja Radio Sandelsin kautta.

JUMALAN HUOLENPITO

Jeesus sanoi: "Martta, Martta, sinä huolehdit ja hätäilet niin monista asioista. Vain yksi on tarpeen. Maria on valinnut hyvän osan, eikä sitä oteta häneltä pois." (Luuk. 10:41-42)

Elämäntapamme nykyisin on aivan liiaksi hajonnut usean erilaisen asian puuhasteluksi. Tätä helposti edellyttää myös tämän päivän työelämä. Uusia asioita tulee omaksuttavaksemme ja toteutettavaksemme ilman, että ehdimme pohtia, mihin olemme menossa ja mitä entisestä voisimme jättää vähemmälle tai kokonaan tekemättä.

Tarvitsemme elämänmallimme yksinkertaistamista Marian esimerkin hengessä. Työssä tai vapaa-aikana moninainen puuhastelu ei ole aina tarpeen. Pikemminkin kaivataan olemisen taitoa, lepoa ja rauhaa, jonkinlaista hiljaisuuden retriittiä kiihkeän arjen keskellä. Maria valitsi hyvän osan, koska hänellä oli aikaa hoitaa elämässään hengellistä ulottuvuutta ja jättää moninainen puuhastelu vähemmälle.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Nettiradio Linkki avautuu uudessa välilehdessä