Tilojen vuokraus

Tilojen vuokraus

Vietätkö juhlaa tai muuta tilaisuutta, johon tarvitsisit kokoontumistilan?

Seurakunnallamme on Siilinjärven keskustan kirkossa ja seurakuntatalolla, Vuorelan kirkossa ja Ruokoniemen leirikeskuksessa erikokoisia kokoontumistiloja, joita vuokrataan niin yksityisille henkilöille kuin järjestöille ja yrityksille. Leirikeskuksesta voi vuokrata myös majoitustilaa.

Tilan vuokrahinta vaihtelee

Siilinjärven ja Vuorelan kirkon käyttäminen kasteeseen, vihkimiseen tai hautaan siunaamiseen on oman seurakunnan jäsenen osalta ilmaista. Muilta käyttäjiltä tilasta peritään kirkkoneuvoston vahvistama vuokra.

Seurakunnan jäsen voi vuokrata tiloja kaste-, hää- ja rippijuhlaan tai muistotilaisuuteen perushinnoittelua edullisemmin. Alennuksen saa, kun kohdehenkilö on Siilinjärven seurakunnan jäsen.

Perhejuhlien tarjoilusta huolehtivat pääsääntöisesti ulkopuoliset pitopalveluyrittäjät. Seurakunnalta on mahdollista kysyä tarjoilua muihin seurakunnan tiloissa järjestettäviin tapahtumiin (esim. kokoukset).

Vuokrausasioissa sinua palvellaan seuraavasti:

• Oletko varaamassa tilaa tai sopimassa kasteesta, vihkimisestä tai hautaansiunaamisesta? Asioi kirkkoherranvirastossa: Haarahongantie 4, p. 017 288 4600
  • Oletko varaamassa kirkkoa muuhun tilaisuuteen kuin kuin kirkolliseen toimitukseen? Ota yhteys kirkkoherraan: Seppo Laitanen, p. 044 7284 611, **@**.
  • Haluatko tietää lisää ateriapalveluista?  Ota yhteys keittiöesimieheen: Heini Haapalainen p. 044 7284 624, **@**.
  • Oletko kiinnostunut vuokraamaan leirikeskusta tai osakehuoneistojamme? Ota yhteys talousjohtajaan: Urpo Reponen, p. 044 7284 621, **@**.