Uutislistaukseen

Apua jouluksi? 

Diakoniatyö auttaa siilinjärveläisiä. Jos haluat auttaa auttamaan, tee lahjoituksesi ennen 15.12. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä ennen 8.12.

kuvituskuvassa valoja utuisesti

Toisten hädän huomioiminen korostuu jouluna ja moni myös tarvitsee apua. Siilinjärven seurakunnan diakoniatyö auttaa paikkakunnalla asuvia vähävaraisia ja kriisin kokeneita perheitä, lapsia ja yksineläviä pitkin vuotta, mutta myös jouluna. Näin joulun alla diakoniatyö auttaa auttamaan: voit tehdä lahjoituksen siilinjärveläiselle apua tarvitsevalle ja diakoniatyö toimittaa avun perille.

Lahjoitukset toivotaan lahjakortteina. Toimita lahjakortit seurakuntatoimistoon, joka on Siilinjärven seurakuntatalolla osoitteessa Haarahongantie 4. Seurakuntatoimisto on avoinna arkisin ma–pe klo 9–11 ja klo 12–14. Toivomme, että lahjoitukset tehtäisiin 15.12. mennessä, jotta ne ehtisivät oikeisiin osoitteisiin jouluksi.

Myös suoraan diakoniatyön tilille voi lahjoittaa seuraavilla pankkitiedoilla:
Siilinjärven ev.lut. seurakunta
Y-tunnus 0172723-6
IBAN: 49 5608 8820 0292 03
viestikenttään "Joulu 2023"

Avun tarpeen synnyttävät elämäntilanteen äkilliset muutokset, kuten ero parisuhteessa, sairastuminen, työttömäksi jääminen tai läheisen kuolema.

Joulun allakin diakoniatyöntekijät kohtaavat asiakkaan ja selvittävät tämän tilanteen.

“Avustustyömme jatkuu ympäri vuoden. Emme niinkään puhu erillisestä jouluavustamista, mutta toki joulu aiheuttaa ihmisille paineita. Jos tarvitset apua nyt joulun aikaan, ole meihin yhteydessä viimeistään 8. joulukuuta.” sanoo johtava diakoniatyöntekijä Liisa Tiilikainen.

Lisätietoja:

Liisa Tiilikainen
Liisa Tiilikainen
johtava diakoniatyöntekijä
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

22.11.2023 19.43