Uutiset ja tiedotteet

Uutislistaukseen

EU-ruokapaketin tuotepakkauksia pöydällä: mm. makaronia, puurohiutaleita, säilykepurkkeja ja hapankorppuja.

Diakoniatyö jakaa EU-ruokaa lokakuun alussa

28.9.2020 10.38

Jaamme Euroopan unionin ruoka-apua perjantaina 9.10. klo 15–17 Siilinjärven seurakuntatalon Isossa salissa ja Vuorelan kirkolla. Jonottaessa avunhakijan on tärkeää käyttää omaa suojamaskia. Noudatamme tapahtumassa nykyisiä turvamääräyksiä.

Ruokakassi sisältää kuivaelintarvikkeita, kuten säilykkeitä ja jauhoja. Siilinjärven seurakunta jakaa EU-ruoka-apua paikallisesti Siilinjärven alueen asukkaille. Ruokaa jaetaan 1–3 kassia kotitaloutta kohti taloudessa asuvien henkilöiden määrän perusteella.

Siilinjärven seurakunta jakaa EU-ruokaa kahdesti vuodessa. Vuosittain ruokaa jaetaan yhteensä 2 500–3 500 kiloa.

EU:n ruoka-apu on tarkoitettu Suomessa asuville vähävaraisille henkilöille. Ruoka-avun jakamisen periaatteina ovat tasa-arvoisuus ja syrjimättömyys. EU-ruoka-apua koordinoi Suomessa Ruokavirasto.

Lisätiedot: diakoniatyöntekijä Auli Kela, 044 7284 642, auli.kela@evl.fi

Tapahtuma-ilmoitukset verkkosivullamme