Uutiset ja tiedotteet

Siilinjärven seurakunnan logo

Rippikoululaisille ensi vuonnakin 13 ryhmää

10.6.2021 12.23

Kirkkoneuvosto hyväksyi rippikoulusuunnitelman vuodeksi 2022. Nuoria rippikoululaisia arvioidaan olevan 280.

Siilinjärven seurakunta tarjoaa vuonna 2022 kaikkiaan 12 oman seurakunnan ryhmää ja yhden ryhmän muualla rippikoulun käyville nuorille. Yksi ryhmistä on talviryhmä, yksi kevätryhmä ja muut kesäryhmiä. Kesän ryhmät ovat olleet suosituimpia, siksi niitä on eniten. Yksi kesän ryhmistä käy seikkailurippikoulun ja yksi liikuntaan painottuvan rippikoulun.

Vuonna 2022 on 15 vuotta täyttäviä seurakunnan jäseniä yhteensä noin 280 (viime vuonna 276).

Rippikouluun kuuluu ennakkotapaamisia talvella ja keväällä sekä useamman päivän leiri tai päiväkoulu (ns. pääjakso). Ennakkotapaamiset ovat Siilinjärven seurakuntatalolla tai Vuorelan kirkolla. Suurin osa rippikoululeireistä pidetään seurakunnan leirikeskuksessa Ruokoniemessä. Seikkailurippikoulu sijoittuu Ruunaan koskille Lieksaan.

Lisätietoja: kirkkoherra Olli Kortelainen, 044 7284 611, olli.kortelainen@evl.fi

Kirkkoneuvoston pöytäkirja 9.6.2021