Sydämet roikkuvat pyykkinarulta.

Vertaistukiryhmät

Ryhmissä saa tukea toinen toiselta arjessa selviämiseen. Kaikki ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia. Kokoontumisissa on yleensä jotain pientä syötävää.

Näkövammaisten kerho

Näkövammaisten Näkökerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaina klo 12–13.30 Siilinjärven seurakuntatalolla. Kysy lisää yhteyshenkilö Erja Valkoselta p. 044 728 4644 Kokoontumisajat saat tapahtumakalenteristamme.

Aikuisten kehitysvammaisten KIVA-kerho

KIVA-kerho on aikuisten kehitysvammaisten kerho, joka kokoontuu kolmen viikon välein torstaisin klo 15–16.30. Kerhossa jutellaan, pelataan, askarrellaan, hiljennytään Raamatun ja virsien äärellä ja juodaan kerhokahvit. Kerhossa on aina mukana diakoniatyöntekijä ja avustajia. Kysy lisää yhteyshenkilö Raija Hallikaiselta p. 044 728 4642. Kokoontumisajat saat tapahtumakalenteristamme.

Omaishoitajakerho

Omaishoitajakerho kokoontuu joka toinen torstai klo 13–15 Siilinjärven seurakuntatalolla. Ryhmään voit osallistua, jos hoidat läheistäsi kotona tai olet etähoitaja eli hoidat esimerkiksi iäkkäistä kotona asuvia vanhempiasi. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä SPR:n kanssa. Kysy lisää yhteyshenkilö Erja Valkoselta p. 044 728 4644.  Kokoontumisajat saat tapahtumakalenteristamme.

Mielenterveyskuntoutujien hengellinen ryhmä

Järjestämme ryhmän yhteistyössä potilasyhdistys Virkistyksen kanssa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 12–13.30 Virkistyksen tiloissa Siilinjärvellä, Kuiluntie 3B (2. krs.). Kysy lisää yhteyshenkilö Kirsi Launoselta p. 044 728 4643.  Kokoontumisajat saat tapahtumakalenteristamme.

 

Kulttuurikerho Vuorelan kirkon alakerrassa

Ukrainalaiset ja suomalaiset vapaaehtoiset ohjaajat pitävät kulttuurikerhoa Vuorelan kirkon alasalissa alkaen  14.9. klo 13-17. Kerhossa voidaan tehdä yhdessä ruokaa tai leipoa, askarrella, jutella ja olla vain kuin olohuoneessa. Ensimmäisellä kerralla tehdään herkullista sitruuna- ja omenakakkua ukrainalaiseen tapaan. Ei tarvitse osata kieltä tai olla kakkuleipuri, riittää että olet avoin ja kiinnostunut ukrainalaisesta kulttuurista.  Jos sinulla on älypuhelin käytössä, kääntäjäsovellus helpottaa keskustelua, koska tulkkia ei ole.  Kerho kokoontuu aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Vuorelan alakerrassa. Lisätietoja Kirsi Launoselta 044 72846443
Tervetuloa!

Kysy lisää

diakoniatyöntekijä
Rissalantie 2
70910 Vuorela

Kotikäynnit: Jännevirta, Toivala, Vuorela, Kehvo ja Jälä

 

diakoniatyöntekijä
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Kotikäynnit: Kasurila, Leppäkaarre, Tynnörinen, Kuuslahti, Heinämäki

diakoniatyöntekijä
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Kotikäynnit:Vesijärvi, Pyylampi, Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen ja pohjoiset haja-asutalueet