Nainen ja kaksi lasta istuvat lattialla. Toinen lapsista on naisen sylissä.

Perhekerhot ja kahvilat

Perhekerhossa on mukana eri-ikäisiä lapsia ja aikuisia. Ryhmät kokoontuvat viikoittain.

Vauvojen varttuessa ja perheen karttuessa voit tulla mukaan perhekerhoon, joka on pienten lasten ja vanhempien yhteinen ryhmä. Perhekerhossa lapset ja aikuiset yhdessä tutustuvat toinen toisiinsa, elämän ihmeisiin ja suureen Jumalaan. Perhekerhossa hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen ja virkistäydytään myös kahvipöydän ääressä. Perhekerhot ovat avoimia, joten ilmoittautumisia ei tarvita. Kerhot alkavat viikolla 3.

Perhekerhot kokoontuvat seuraavasti:

• Vuorelan kirkolla torstaisin klo 9-11 (aloituspäivä 16.1.)
  • Leppäkaarteen kerhotalolla torstaisin klo 9-11 (aloituspäivä 16.1.)

Kahvilaan voit tulla viipymään tai olla vain hetkisen

Kahvilassa saat tavata kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia, myös ikäihmisiä. Voit tavata tuttuja tai tutustua uusiin ihmisiin. Kahvila on kohtaamispaikka, johon voit tulla oman aikataulusi  mukaan. Työntekijäjoukkomme on valmistellut hartauden ja erilaista ohjelmaa. Tule  ja tuo omat ideasi ja tehdään kahvilan ohjelmaa myös yhdessä. Voit tulla mukaan ilman ilmoittautumista. Kahviloiden ovet avautuvat viikolla 3.

Kahvilat kokoontuvat seuraavasti:

• Kahvila Kupponen Vuorelan kirkolla tiistaisin klo 9-13 (aloituspäivä 14.1.)
  • Kahvila Leppis Leppäkaarteen kerhotalolla tiistaisin klo 9-11 (aloituspäivä 14.1.)
vs. lapsityönohjaaja
Haarahongantie 4