Nainen lukee lapsille kirjaa. Nainen istuu lattialla. Lapset ovat hänen ympärillään.

Vapaaehtoistoiminta seurakunnassa

Osallistu vapaaehtoistyön kyselyyn! Millaista vapaaehtoistyötä haluaisit tehdä Siilinjärvellä? Vai onko vapaaehtoistyö mielestäsi turhaa? Vastaa kyselyyn, vaikka et vapaaehtoistyötä juuri nyt aktiivisesti tekisikään. HUOM! Myös yrittäjille oma kyselyosio. Vastausaikaa 28.2.2021 saakka.

Siirry kyselyyn

Lue lisää Vapaaehtoistyo.fi-sivustolta, tai ole yhteydessä vapaaehtoisyön koordinaattori Kirsi Launoseen (myös WhatsApp 044 7284 643).

Korona-aika on tuonut haasteensa myös vapaaehtoistoimintaan. Kestävyyttä ja hyvyyden voiman suojaa rukoilemme meille kaikille.

Tutustu tehtäviin netissä: Vapaaehtoistyö.fi

Siilinjärven seurakunnan erilaiset vapaaehtoistehtävät on koottu Vapaaehtoistyö.fi -verkkopalveluun. Hyvän tekeminen on entistä helpompaa, sillä verkkopalvelussa kuka tahansa voi ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin joko yhdeksi kerraksi tai pidemmäksi ajaksi.

Kysy lisää vapaaehtoistyöstä

Haarahongantie 4