Siilinjärven seurakuntatalo

Haarahongantie 4, 71800  Siilinjärvi

Siilinjärven seurakuntatalo

Seurakuntatalo sijaitsee Kirkonmäellä aivan Siilinjärven kirkon vieressä. Talossa järjestetetään monipuolista toimintaa, tapahtumia ja juhlia.

Viikoittain seurakuntatalolla kokoontuu eri-ikäisten kerhoja ja ryhmiä ja tiloissa erilaisia tapahtumia järjestävät seurakunta, järjestöt ja muut toimijat. Talolla palvelevat seurakunnan kirkkoherranvirasto, diakoniatoimisto ja taloustoimisto. Seurakunnan pääkeittiö sijaitsee seurakuntatalolla keskeisellä paikalla.

Tilojamme voi vuokrata. Talon kolmessa salissa voi järjestää konsertteja, perhejuhlia ja muita yksityistilaisuuksia. Muita tiloja suositaan esimerkiksi ryhmien kokoontumisiin. Tutustu Siilinjärven seurakuntatalon kuviin.

Seurakuntatalo on valmistunut käyttöön vuonna 1969. Sen vanhimman eli kirkon viereisen osan ovat suunnitelleet Esa Malmivaara ja Paavo Isotalo. Taloa laajennettiin 20 vuotta myöhemmin Malmivaaran ja Pekka Martikaisen piirustusten mukaisesti.

Tiloja on neljässä kerroksessa. Portaiden lisäksi käytössä on hissi.

Salit ja keittiöt

Salit ja keittiöt sijaitsevat katutasossa 1. kerroksessa.

Kokoustilat

Ryhmätilat

Nämä tilat sijaitsevat pohja- ja kellarikerroksessa.

Seurakuntatalolla vierailijoiden maksuton pysäköinti on talon kohdalla Haarahongantien toisella puolella. Inva-pysäköintiin on varattu yksi paikka talon virastopäädyssä.

Lastenhoitohuone
Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi

Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi

Nuorten 10-18-vuotiaiden kuvataidekerho yhdessä Kuvataideyhdistyksen kanssa

Kerhossa piirretään ja maalataan eri tekniikoita käyttäen, opitaan värioppia ja sommittelua sekä muovaillaan ja askarrellaan.

Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi

Nuorten 10-18-vuotiaiden kuvataidekerho yhdessä Kuvataideyhdistyksen kanssa