Siilinjärven seurakuntatalo

Seurakuntatalo

Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi

0172884600 Seurakuntatoimisto

Tiloja on neljässä kerroksessa. Portaiden lisäksi käytössä on hissi. 

Salit

  • Helmi-sali (ent. Iso sali)
  • Valo-sali (ent. Päätysali)
  • Kaste-sali (ent. Pieni sali)

Salit sijaitsevat katutasossa 1. kerroksessa.

Kokoustilat 

  • Rauha-neuvottelu (ent. Kahvio)
  • Toivo-neuvottelu (ent. kahvion tarjoilutila)
  • Kokoushuone, 2. kerros

Ryhmätilat

Nämä tilat sijaitsevat pohja- ja kellarikerroksessa.

Seurakuntatalo sijaitsee Kirkonmäellä aivan Siilinjärven kirkon vieressä. Talossa järjestetetään monipuolista toimintaa, tapahtumia ja juhlia.

Viikoittain seurakuntatalolla kokoontuu eri-ikäisten kerhoja ja ryhmiä ja tiloissa erilaisia tapahtumia järjestävät seurakunta, järjestöt ja muut toimijat. Talolla palvelevat seurakunnan seurakuntatoimisto ja diakoniatoimisto. Seurakunnan pääkeittiö sijaitsee seurakuntatalolla keskeisellä paikalla.

Tilojamme voi vuokrata. Talon kolmessa salissa voi järjestää konsertteja, perhejuhlia ja muita yksityistilaisuuksia. Muita tiloja suositaan esimerkiksi ryhmien kokoontumisiin. Tutustu Siilinjärven seurakuntatalon kuviin. Kuvat ja linkit tiloihin päivitetään, kun remonttialue valmistuu ja kalusteet ovat saapuneet. 

Seurakuntatalo on valmistunut käyttöön vuonna 1969. Sen vanhimman eli kirkon viereisen osan ovat suunnitelleet Esa Malmivaara ja Paavo Isotalo. Taloa laajennettiin 20 vuotta myöhemmin Malmivaaran ja Pekka Martikaisen piirustusten mukaisesti.

Seurakuntatalolla vierailijoiden maksuton pysäköinti on talon kohdalla Haarahongantien toisella puolella. Inva-pysäköintiin on varattu yksi paikka parkkialueen länsireunassa.

Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc