Lapsi pitää kahta aikuista kädestä. Henkilöt seisovat tiellä.

Lapsille ja perheille

Eri-ikäiset lapset saavat osallistua monenlaiseen toimintaan niin seurakunnan tiloissa kuin kouluilla ja muissa paikoissa.

Kerhoissa, leireillä ja tapahtumissa lapsi tutustuu toisiin ihmisiin ja Jumalaan, oppii uusia asioita ja saa hiljentyä. Myös vanhemmat ja muut aikuiset saavat tilaisuuden kohdata muita perheitä ja pohtia yhteisiä kasvatuksen, kasteopetuksen ja arjen kysymyksiä.

Tule mukaan toimintaan

Iltapäiväkerhoihin ilmoittautuminen - lisätietoja tällä sivulla
Tapahtumat peruttu 14.3.-31.5.

Iltapäiväkerhot

Iltapäiväkerhossa koulupäivä jatkuu rauhallisessa ja turvallisessa seurassa toisten koululaisten ja aikuisten kanssa. Kenenkään ei tarvitse olla kotona yksin!

Seurakuntamme järjestää iltapäiväkerhoja Kasurilan ja Toivalan koululla ja Vuorelan kirkolla. Seurakuntamme iltapäiväkerhoissa koululainen saa mukavan ympäristön, turvalliset aikuiset ohjaajat ja mukavaa tekemistä koulupäivän jälkeen. Iltapäivä- eli ip-kerhot on tarkoitettu 1.–2.-luokkalaisille. Tätä vanhemmat voivat osallistua kerhoon, jos ryhmiin mahtuu. Kerhot toimivat arkisin koulupäivien jälkeen klo 12–16.30.

Perusopetuksen iltapäivätoimintaan haetaan verkossa Wilma-järjestelmällä. Vuoden 2020-21 kerhoihin ilmoittautumisaika 13.1.-30.4.2020.

Lisätietoja seurakunnan järjestämistä iltapäiväkerhoista: Pirjo Ahonen, pirjo.ahonen@evl.fi, 044 7284 662.