Lapsi pitää kahta aikuista kädestä. Henkilöt seisovat tiellä.

Lapsille ja perheille

Tule mukaan toimintaan

Eri-ikäiset lapset saavat osallistua monenlaiseen toimintaan niin seurakunnan tiloissa kuin kouluilla ja muissa paikoissa. Kerhoissa, leireillä ja tapahtumissa lapsi tutustuu toisiin ihmisiin ja Jumalaan, oppii uusia asioita ja saa hiljentyä. Myös vanhemmat ja muut aikuiset saavat tilaisuuden kohdata muita perheitä ja pohtia yhteisiä kysymyksiä kasvatuksen, kasteopetuksen ja arjen kysymyksiä.

Uutta syksyllä 2019: Arkiapua lapsiperheille