Kaksi iloista lasta istuu tietokoneen äärellä.

Postia perheille

Voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeemme, josta saat tietoa ajankohtaisista lasten ja perheiden tapahtumista sekä puuhatehtäviä, lauluja, leikkejä ja materiaalia kirkkovuoden seuraamiseen kotona.

Tähtien tuiketta

Ollaan tähtiä toisillemme, ollaan tähtiä toisillemme ja vilkuttaen kerrotaan: Taivaan Isä rakastaa.

Jokainen lapsi ja aikuinen on suuri ihme. Jumalan luomana arvokas ja ainutkertainen. Jokainen meistä tuikkii valoa, luomisessa saatua Jumalan valoa. Sitä voimme jakaa myös toisillekin. Huomioimalla ja kohtaamalla toinen toisemme, pääsemme itsekin tuikkimaan ja tuomaan hyvää oloa ja mieltä elämäämme. Lasten silmistä sanotaankin, että ne loistavat ja tuikkivat aivan kuin pienet tähtöset.

Tähtöset tuikkivat iloisesti myös perheen kanssa yhdessä osiossa. Lähde sinäkin oman perheen kanssa rentouttavaan talviseen satuhierontaan.

Tuiki, tuiki tähtönen iltaisin sua katselen.
Leikkejä ja lauluja lisää.

Mukavia yhteisiä hetkiä tähtiaskartelun merkeissä. Askartele, piilota ja etsi.

Rukous:
Sormeni ovat kuin kynttilöitä tai taivaan kirkkaita tähtivöitä. Joskus ne lentää kuin lintuset tai pienet lumihiutaleet. Nyt minä käteni yhteen liitän ja Taivaan Isää kaikesta kiitän. Aamen.

Pienen lapsen kasvot, katsoo toisella silmällä sinua.

Anna palautetta

Haarahongantie 4