koululainen näyttää peukaloa

Koululaisten ryhmät

Koululainen, löydä mukava harrastus erilaisista ryhmistämme! Alakoululaisten harrastusryhmät kokoontuvat syksystä kevääseen. Pienimmille koululaisille järjestämme myös iltapäiväkerhoja. Jos olet jo 6.-7.-luokkalainen, tule mukaan apuohjaajaksi!

Oletko kiinnostunut kokkaamisesta, sählystä, liikunnasta, tanssista, laulamisesta, yhdessä pelaamisesta ja leikkimisestä, näyttelemisestä tai askartelusta? Olisiko mukava tehdä oma keppihevonen? Koululaisten harrastusryhmistä löytyy tekemistä arki-iltoihin. Ryhmät ovat maksuttomia. Ryhmiä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat ja seurakunnan työntekijät.

Ilmoittaudu syksyn 2019 harrastusryhmiin syyskuussa

Harrastuskausi alkaa syksyisin. Julkaisemme harrastustarjontamme tällä verkkosivulla elokuussa koulujen alettua. Seuraava ilmoittautuminen ryhmiin alkaa verkossa 2.9.2019 klo 6.

Apparikurssi 6.–7.-luokkalaisille marraskuussa 2019. Lue lisää sivun loppupuolelta.

Haemme apuohjaajia!

Oletko 6.–7.-luokkalainen? Haluaisitko toimia apuohjaajana säännöllisesti kokoontuvissa harrastusryhmissä tai tapahtumissa? Tule silloin Apparikurssille! Leikkien ja askartelun ohjaamisen lisäksi tehtäviä voivat olla esimerkiksi kirjoittaminen tai valokuvaaminen, kolehdin kerääminen tai ohjelmien jakaminen. Kurssista saat todistuksen.

Seuraava kurssi järjestetään marraskuussa 2019  viitenä torstaina: 7.11., 14.11., 21.11. ja 28.11. klo 17–19 sekä 2.12. tai 3.12. (klo 17–20). Ilmoittaudu mukaan.

Iltapäiväkerhot

Iltapäiväkerhossa koulupäivä jatkuu rauhallisessa ja turvallisessa seurassa toisten koululaisten ja aikuisten kanssa. Kenenkään ei tarvitse olla kotona yksin!

Seurakunta järjestää iltapäiväkerhoja Kasurilan ja Toivalan koululla ja Vuorelan kirkolla. Seurakuntamme iltapäiväkerhoissa koululainen saa mukavan ympäristön, turvalliset aikuiset ohjaajat ja mukavaa tekemistä koulupäivän jälkeen. Iltapäivä- eli ip-kerhot on tarkoitettu 1.–2.-luokkalaisille. Tätä vanhemmat voivat osallistua kerhoon, jos ryhmiin mahtuu. Kerhot toimivat arkisin koulupäivien jälkeen klo 12–16.30.

Perusopetuksen iltapäivätoimintaan haetaan verkossa Wilma-järjestelmällä.

Ota yhteyttä harrastekerho- ja leiriasioissa

Ota yhteyttä iltapäiväkerhoasioissa