Vuorelan kirkon kirkkosali

Rissalantie 2, 70910 Vuorela

Vuorelan kirkon kirkkosali

Tilassa järjestetään jumalanpalveluksia, tapahtumia ja perhejuhlia, kuten ristiäisiä, häitä ja hautajaisia.

Kirkkosalin alttari-ikkunassa on Jeesuksen vuorisaarnaa kuvaava lasimaalaus. Vuorisaarna-teoksen on suunnitellut Lauri Ahlgrén. Kirkon pienissä uruissa on 10 äänikertaa ja kaksi sormiota. Urut on valmistanut Urkurakentamo Tuomi vuonna 1989. Kirkon pysyvään soitinvalikoimaan kuuluu pystypiano. Kirkossa käytettävät kirkkotekstiilit ja Elämän aikaa -vihkiryijyn on suunnitellut Päikki Priha. Kirkkosalissa on lähetyskynttelikkö, jonka on suunnitellut Ann-Marie Lappalainen ja takonut Tuomo Halonen.

Tutustu Vuorelan kirkon kuviin.

Tilassa on urut, piano, äänentoisto/induktiosilmukka ja kastemalja, aulassa defibrillaattori ja inva-wc. Tilaan on tarvittaessa saatavana valkokangas ja dataprojektori.

Kirkkosalin mahtuu enintään 174 henkilöä (istumapaikat). Kirkkosali voidaan kalustaa myös pöytäryhmille. Tilan vieressä on kahvio, jota käytetään tilaisuuksien tarjoilutilana.

Eteisessä on defibrillaattori hätätilanteita varten.

Lue lisää tilan varaamisesta.

Kirkon vieressä on tilava parkkipaikka. Pysäköinti on maksuton.

Wi-Fi

Rissalantie 2, 70910 Vuorela

Donkkis-ilta

Perheen junioreiden toimintailta Donkkis. Voit tulla mukaan vaikkapa yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa!

Rissalantie 2, 70910 Vuorela

Vuorelan lapsikuoro

Lapsikuorossa sukelletaan musiikin maailmaan laulun ja leikin voimin