Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi

044 728 4625

Seurakuntatalon suurimmassa salissa voi järjestää esimerkiksi juhlan, luentotilaisuuden tai tapahtuman. Salia on suosittu mm. muistotilaisuuksien, syntymäpäivien ja rippijuhlien sekä konserttien tilana.

Salin vieressä on tarjoiluun sopiva kahvio ja suurtalouskeittiö.

Iso sali, kahvio ja keittiö eivät ole varauskäytössä 1.10.2022 - 30.6.2023 remontin vuoksi.

Isossa salissa on flyygeli, äänentoistojärjestelmä, induktiosilmukka, dataprojektori ja valkokangas sekä syöttötuoleja. Tilaan pääsee myös pyörätuolilla. Isoon saliin mahtuu enintään 180 henkilöä (tuolipaikat) tai 108 henkilöä (pöytäpaikat).

Eteisaulassa on pystypiano sekä pyörätuoli ja defibrillaattori hätätilanteita varten.

Kulku tilaan on seurakuntatalon keskiovista.

Seurakuntatalolla vierailijoiden maksuton pysäköinti on talon kohdalla Haarahongantien toisella puolella. Inva-pysäköintiin on varattu yksi paikka talon virastopäädyssä.

Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka