Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja tallennamme tietoja vain asiakaspalvelumme edellyttämiin rekistereihin.

Siilinjärven seurakunta tallentaa toimintaan osallistuvista henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekistereiden tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Omien tietojen tarkastaminen

Rekisteröity voi jättää omien henkilötietojensa tarkastus-, oikaisu- tai poistopyynnön asioimalla seurakunnan kirkkoherranvirastossa (Haarahongantie 4, Siilinjärvi). Virasto on avoinna ma–pe klo 9–11 ja 12–14.

Tietosuojan yhteyshenkilö

Talousjohtaja Urpo Reponen
Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi
044 728 4621, urpo.reponen@evl.fi

Tietosuojavastaava

Itä-Suomen it-aluekeskus
Tietosuojavastaava Marko Torvinen
Suokatu 22, 70100 KUOPIO / PL 1064, 70101 KUOPIO
040 484 8222, tietosuojavastaava.iita@evl.fi

Tietosuojaselosteet

Tietosuojaseloste on kunkin yksittäisen rekisterin tietosisältöä, tietojen käsittelyn oikeusperusteita ja käyttötarkoituksia kuvaava dokumentti. Tietosuojaselosteisiin sisältyy toimintaohje rekisteröidyn oikeuksien toteuttamiseksi. Ohessa ovat asiakaskäytössä käytettävien henkilörekisteriemme tietosuojaselosteet.

Lapsityö
Nuorisotyö