pappi ojentaa ehtoollisleivän seurakuntalaisen käteen

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on seurakuntaelämän sydän. Kokoonnumme jumalanpalvelukseen pyytämään ja saamaan voimaa elämäämme. Sanassa ja ehtoollisessa kohtaamme Jumalan. Samalla voi kohdata myös toisen kirkossa kävijän.

Siilinjärven kirkossa on jumalanpalvelus joka sunnutai kello 10. Vuorelan kirkossa on jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 13 syyskuusta toukokuuhun. Lisäksi järjestämme ilta-aikaan messuja molemmissa kirkoissa kerran kuukaudessa. Jumalanpalvelukset valmistellaan yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Siilinjärven ja Vuorelan kirkon aulassa on rukouslaatikko, johon voit jättää esirukouspyynnön. Pyyntöjen puolesta rukoilaan sunnuntain messun yhteydessä. Rukouspyynnön voi jättää myös verkossa.

Jumalanpalveluksessa voit osallistua auttamistyöhön lahjoittamalla kolehtiin. Sillä tuetaan mm. hätään ja kriisiin joutuneita, kristillistä kasvatusta ja seurakuntatyötä ympäri maailman. Kolehtikohteista löydät tiedon kunkin jumalanpalveluksen tiedoista.

Tulossa:
Jumalanpalvelusfoorumi
sunnuntaina 17.11.2019 Siilinjärven kirkon messun jälkeen: Mistä iloitsemme jumalanpalveluselämässämme? Mitä voisimme kehittää? Tilaisuus on kaikille avoin keskustelupaikka.

Keskipäivän rukoushetki

Syyskuusta toukokuuhun Siilinjärven kirkossa kokoonnutaan keskiviikkoisin Keskipäivän rukoushetkeen klo 12. Siinä liitytään kirkon yhteiseen rukoukseen oman ja maailman elämän puolesta. Rukoushetki kestää noin 15 minuuttia.

Haluatko tulla toteuttamaan jumalanpalvelusta?

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla. Haluamme, että pienen joukon sijasta mahdollisimman moni saa halutessaan rakentaa messua yhdessä. Jumalanpalveluksen suunnitteluun ja toteutukseen voi osallistua kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Myös lapset ovat tervetulleita eri tehtäviin.

Voit toimia esimerkiksi

• tervetulleeksi toivottajana kirkon ovella
  • raamatuntekstin lukijana
  • esirukouksen valmistelijana yhdessä työntekijän kanssa
  • kolehdinkantajana.

Miten mukaan?

Voit tiedustella asiasta seurakuntamme jumalanpalveluselämästä vastaavalta papilta Teemu Voutilaiselta (044 7284 609) tai keneltä tahansa muulta papilta. Katso lisää myös vapaaehtoistyö.fi -sivustolta.