nuoria pelastusliivit päällä

Nuorille

Sinulle nuori tai nuori aikuinen on seurakunnassamme monenlaisia osallistumisen paikkoja. Haluamme myös kuulla myös sinun ideasi ja toiveesi. Tule mukaan ja ota yhteyttä!

Ajankohtaista nyt
Isoskoulutus alkaa elokuun lopussa. Kerho-ohjaajakoulutus alkoi 12.8.
Rippikouluun ilmoittautuminen 16.–30.9. verkossa
Lataa tästä nuorten toiminnan syksyn ilmoitus (pdf)

Perkkis

Perjantai-iltojen Perkkikset Siilinjärvellä ja Vuorelassa ovat säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana. Kaikenikäiset nuoret ovat tervetulleita! Perkkis kokoaa porukkaa viettämään aikaa muiden nuorten seurassa itselle sopivaan aikaan kello 18–22.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30.

Syksyn Perkkikset

Illat alkavat Siilinjärvellä pe 6.9. klo 18–22, ja iltoja on noin kolmesti kuukaudessa.
Vuorelassa illat alkavat pe 11.10., ja iltoja on pari kertaa kuukaudessa: 5.–6.-luokkalaisille klo 16–18 ja nuorisolle klo 18–22.

Perjantaimessu

Perjantain-illan jumalanpalvelus Siilinjärven kirkossa kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18. Tule mukaan! Olet myös tervetullut toteuttamaan messua yhdessä toisten nuorten kanssa.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Kurssi alkaa, kun vähintään 10 henkilö on ilmoittautunut mukaan. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kari Kolehmaiselle: 044 7284 651, kari.kolehmainen@evl.fi.

Kysy lisää

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi