Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Nuorille

Sinulle nuori tai nuori aikuinen on seurakunnassamme monenlaisia osallistumisen paikkoja. Haluamme kuulla myös sinun ideasi ja toiveesi. Tule mukaan ja ota yhteyttä!

Ajankohtaista

Koronaviruksen aikana nuorten kokoavaa toimintaa järjestetään voimassa olevien kokoontumisrajoituksien ja muiden säännösten mukaisesti. Tarkistathan tapahtuman tiedot myös tapahtumakalenteristamme ennen kuin päätät lähteä paikalle.

Elämässä tulee eteen hetkiä, jolloin meistä jokainen voi kaivata kuuntelijaa. Kaikki nuorisotyönohjaajat ja Sanna-pappi ovat sinua varten myös näissä hetkissä. Voit olla yhteydessä suoraan työntekijään. Kaikki työntekijät ovat vaitiolovelvollisia, joten voit puhua luottamuksellisesti. Älä jää yksin, mikään asia ei ole liian pieni tai suuri keskustelulle.

Olkkari

Olkkari on nuorten avointa hengailutoimintaa Vuorelan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 14.00-16.00. Olkkareissa tarjolla yhdessäoloa, pelailua ja pientä purtavaa. Olkkarit alkavat 3.2. ja jatkuvat joka keskiviikko 12.5. asti.
Vain10.3, 31.3 ja 5.5. Olkkaria ei ole.

Perkkis

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Perkkis kokoaa eri-ikäistä nuorten porukkaa viettämään aikaa itselle sopivaan aikaan kello 18–22. Perkkiksessä voit pelata muun muassa biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä.Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Kuukauden viimeisenä perjantaina ei ole Perkkistä. Silloin nuoret ovat tervetulleita perjantaimessuun.

Perkkis Siilinjärven seurakuntatalolla   22.1. / 29.1. /  5.2. / 12.2. /  19.2.   jne - katso lisää kohdasta Tapahtumat haku  nuorille

Perkkis Vuorelan kirkolla                        22.1. / 5.2.  /  19.2.  /  5.3. /  19.3.

Insta-live    kk:n viimeinen keskiviikko

klo 17 - n. 18         27.1. /  24.2. / 31.3. / 28.4. /  26.5.        eri teema joka kerta

Perjantaimessu

Perjantain-illan jumalanpalvelus Siilinjärven kirkossa syys-toukokuussa kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18. Tule mukaan! Olet myös tervetullut toteuttamaan messua yhdessä toisten nuorten kanssa. Tarkista ajankohdat tapahtumakalenteistamme.

Yhdessä koulujen ja kunnan nuorisotyön kanssa

Teemme yhteistyötä koulujen ja kunnan nuorisotyönohjaajien kanssa ja järjestämme mm. leirejä ja tapahtumia eri-ikäisille nuorille. Työntekijämme tapaat yläkouluilla viikoittain myös koulupäivien aikana.

Hanaa! Erityistä tukea tarvitsevien nuorten vapaa-ajan ryhmä

Mitä ja kenelle? Hanaa! on kunnan ja seurakunnan erityisnuorisotyön järjestämää harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa 14–29-vuotiaat nuorille ja nuorille aikuisille yli diagnoosirajojen.

Missä tapahtuu? Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti Siilinjärvellä nuorisotalo Semppiksellä, Julkulantie 2.

Mitä teemme? Kaikkea kivaa yhdessä! Toimintaan sisältyy monipuolisesti liikuntaa, kulttuuria, kokkailua, retkiä ja yhdessä hengailua. Tekemiset suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa.

Mitä maksaa? Toiminta on pääsääntöisesti maksutonta. Joissain tapauksissa nuori maksaa esim. pääsylipun itse. Näistä sovitaan aina erikseen. Matkakuluista nuori huolehtii itse.

Yksin vai kaksin? Tapaamisiin voi saapua yksin tai oman tukihenkilön tai avustajan kanssa. Myös ryhmän ohjaajat voivat auttaa, joten oma avustaja ei ole välttämätön.

Milloin ryhmä kokoontuu? Torstaisin klo 17-18.30.

Tervetuloa mukaan!

Keneltä voin kysyä ryhmästä?
Sauli Paavilainen – sauli.paavilainen@evl.fi 044 728 4655

Lotta Dahlström – lotta.dahlstrom@siilinjarvi.fi 044 740 1368

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Seuraava kurssi aloitetaan lokakuussa 2020. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Rissalantie 2