Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Ajankohtaista

 

Nuorten leirejä järjestetään ympäri vuoden. Leirien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta vastaavat nuorista ja ohjaajista koostuvat tiimit. Leiripäivät muodostuvat yhdessä tekemisestä, pelaamisesta ja erilaisista työskentelyistä rennossa ilmapiirissä. Leirin hinta on 48 €/henkilö. Kaikki leirit ovat Ruokoniemen leirikeskuksessa. Nuorten leirit 1–3 on tarkoitettu 15–29-vuotiaille nuorille. Adventtileiri on yli 16-vuotiaille. 

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan! 

 

Perkkis 

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana Siilinjärven seurakuntatalolla. Perkkis kokoaa eri-ikäistä nuorten porukkaa viettämään aikaa itselle sopivaan aikaan kello 18–22. Perkkiksessä voit pelata muun muassa biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Perkkistoiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Kari Kolehmainen.

Perkkis Siilinjärven seurakuntatalolla syyskuussa.

 

Olkkari

Nuortenilta Olkkari kokoontuu Vuorelan kirkon alakerrassa 2-3 viikon välein tiistaisin klo 15-19. Olkkaritoiminta on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Olkkarissa voi viettää aikaa, pelailla, laulaa ja jutustella kahvi- tai teekupposen äärellä. Vietämme pienen hartaushetken noin klo 17.30. Rippikoululainen voi myös hakea täältä merkinnän riparipassiinsa (osallistumisaika yhteensä 2h niin, että siihen sisältyy hartaus). Olkkaritoiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Meiju Silvast. 

 

Syyskauden Olkkarit Vuorelassa tiistaisin seuraavina päivinä: 20.9.,11.10.,1.11.,15.11. ja 29.11. 

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi
nuorisotyönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi