Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Nuorille

Sinulle nuori tai nuori aikuinen on seurakunnassamme monenlaisia osallistumisen paikkoja. Haluamme kuulla myös sinun ideasi ja toiveesi. Tule mukaan ja ota yhteyttä!

Ajankohtaista!

Isoshaku 2020  kesän leireille ja kesiskerhoihin 9.3.- 9.4.    Hae isosen tehtäviin verkossa. Haettavana ovat isosen tehtävät rippikoulussa sekä kouluikäisten kesäleireillä ja kesiskerhoissa.

Ryhmät, tapahtumat ja leirit peruttu 14.3.-31.5.

Elämässä tulee eteen hetkiä, jolloin meistä jokainen voi kaivata kuuntelijaa. Kaikki nuorisotyönohjaajat ja Sanna-pappi ovat sinua varten myös näissä hetkissä. Voit olla yhteydessä suoraan työntekijään. Kaikki työntekijät ovat vaitiolovelvollisia, joten voit puhua luottamuksellisesti. Älä jää yksin, mikään asia ei ole liian pieni tai suuri keskustelulle.

Olkkarit PERUTTU 31.5. asti

Vuorelan kirkon alakerrassa tiistaisin klo 14.30-17 ja  seurakuntatalon nuorten kerhotilassa keskiviikkoisin klo 14.30-16.30.

Perkkis seurakuntatalolla  PERUTTU 31.5. asti

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana. Kaikenikäiset nuoret ovat tervetulleita! Perkkis kokoaa porukkaa viettämään aikaa muiden nuorten seurassa itselle sopivaan aikaan kello 18–22.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30.  Kuukauden viimeisenä perjantaina ei ole Perkkistä. Silloin nuoret ovat tervetulleita perjantaimessuun.

Perkkis Vuorelan kirkolla  PERUTTU   31.5.  asti

Vuorelan kirkon Olkkarin Perkkis perjantaisin parittomilla viikoilla  klo 18-22. Voit tulla ja mennä, sinulle sopivaan aikaan.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Tule sellaisena kuin olet, yksin tai yhdessä kavereitten kanssa.

Perjantaimessu  - PERUTTU

Perjantain-illan jumalanpalvelus Siilinjärven kirkossa kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18. Tule mukaan! Olet myös tervetullut toteuttamaan messua yhdessä toisten nuorten kanssa.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Kurssi alkaa, kun vähintään 10 henkilö on ilmoittautunut mukaan. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Hamulan koulun koulukummi