Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Ajankohtaista

Koronaviruksen aikana nuorten kokoavaa toimintaa järjestetään voimassa olevien kokoontumisrajoituksien ja muiden säännösten mukaisesti. Lue lisää ajankohtaiselta koronainfo-sivulta. Tarkistathan tapahtuman tiedot myös tapahtumakalenteristamme ennen kuin päätät lähteä paikalle.

2. Nuorten leiri   ( 10. - 12.9. )   - ilmoittautuminen 2:lle  tästä  linkistä    7.6. =>  31.8.

3. Nuorten leiri  ( 15. -17.10. )    - ilmoittautuminen  3:lle tästä  linkistä    7.6. =>  30.9.

Olkkari

Olkkari on nuorten avointa hengailutoimintaa.

Vuorelan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 14–16. Olkkareissa tarjolla yhdessäoloa, pelailua ja pientä purtavaa.

Olkkarit  jatkuvat syksyllä.

Perkkis

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Perkkis kokoaa eri-ikäistä nuorten porukkaa viettämään aikaa itselle sopivaan aikaan kello 18–22. Perkkiksessä voit pelata muun muassa biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä.Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30.

Perkkis Siilinjärven seurakuntatalolla    10.9. alkaen

Perkkis Vuorelan kirkolla  3.9. Eloa - tapahtumassa ja sitten 17.9.  ( parittomilla viikoilla )

Insta-live @siilinnuorisrk-tilillä

jatkuvat syksyllä   ja  eri teema joka kerta!        Vastaa liven jälkeen kysymykseen, joka tulee tarinoihin.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Hamulan koulun koulukummi