Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Nuorille

Sinulle nuori tai nuori aikuinen on seurakunnassamme monenlaisia osallistumisen paikkoja. Haluamme myös kuulla sinun ideasi ja toiveesi.

Elämässä tulee eteen hetkiä, jolloin meistä jokainen voi kaivata kuuntelijaa. Kaikki nuorisotyönohjaajat ja Sanna-pappi ovat sinua varten myös näissä hetkissä. Voit olla yhteydessä suoraan työntekijään, jolloin voitte sopia keskustelun ajan ja paikan. Työntekijät ovat vaitiolovelvollisia, joten voit puhua luottamuksellisesti. Älä jää yksin, mikään asia ei ole liian pieni tai suuri keskustelulle.

Tule mukaan ja ota yhteyttä!

Ajankohtaista nyt
13.12 klo 20-23.00 vietämme nuorten aikuisten, eli 18-29 vuotiaiden pikkujouluja Vuorelan kirkon alakerrassa. Rentoa yhdessäoloa ja tekemistä, hyvää syötävää ja joulumusiikkia. Lämpimästi tervetuloa yksin tai yhdessä, juuri sellaisena kuin olet! Ilmoita tulostasi viestitse Saaralle (044 728 4652) viimeistään 12.12.

Perkkis seurakuntatalolla

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana. Kaikenikäiset nuoret ovat tervetulleita! Perkkis kokoaa porukkaa viettämään aikaa muiden nuorten seurassa itselle sopivaan aikaan kello 18–22.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Illat alkavat pe 6.9. klo 18–22. Kuukauden viimeisenä perjantaina ei ole Perkkistä. Silloin nuoret ovat tervetulleita perjantaimessuun.

Perkkis Vuorelan kirkolla

Vuorelan kirkon Olkkarissa vietetään vuoden viimeistä Perkkistä pikkujoulujen merkeissä 20.12 klo 18-22. Voit tulla ja mennä, sinulle sopivaan aikaan. Perkkis jatkuu taas 17.1.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Joka kerralla leivotaan, johon voit halutessasi osallistua. Lisäksi tarjolla kahvia, teetä ja mehua, sekä syötävää. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Tule sellaisena kuin olet, yksin tai yhdessä kavereitten kanssa.

Perjantaimessu

Perjantain-illan jumalanpalvelus Siilinjärven kirkossa kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18. Tule mukaan! Olet myös tervetullut toteuttamaan messua yhdessä toisten nuorten kanssa.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Kurssi alkaa, kun vähintään 10 henkilö on ilmoittautunut mukaan. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kari Kolehmaiselle: 044 7284 651, kari.kolehmainen@evl.fi.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Vs. Nuorisotyönohjaaja