Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Nuorille

Sinulle nuori tai nuori aikuinen on seurakunnassamme monenlaisia osallistumisen paikkoja. Haluamme myös kuulla sinun ideasi ja toiveesi. Tule mukaan ja ota yhteyttä!

Ajankohtaista nyt
Ilmoittautuminen K-16 adventtileirille 9.-31.10.2019
Lataa tästä nuorten toiminnan syksyn ilmoitus (pdf)

Perkkis seurakuntatalolla

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana. Kaikenikäiset nuoret ovat tervetulleita! Perkkis kokoaa porukkaa viettämään aikaa muiden nuorten seurassa itselle sopivaan aikaan kello 18–22.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Illat alkavat pe 6.9. klo 18–22. Kuukauden viimeisenä perjantaina ei ole Perkkistä. Silloin nuoret ovat tervetulleita perjantaimessuun.

Perkkis Vuorelan kirkolla

Syksyn Perkkikset ovat Vuorelan kirkon alakerrassa  pe 11.10, 25.10, 8.11 ja 22.11: 5.–6.-luokkalaisille klo 16–18 ja yläkoululaisille ja sitä vanhemmille klo 18–22.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Joka kerralla leivotaan, johon voit halutessasi osallistua. Leipomusten lisäksi on tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Tule sellaisena kuin olet, yksin tai yhdessä kavereitten kanssa.

Perjantaimessu

Perjantain-illan jumalanpalvelus Siilinjärven kirkossa kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18. Tule mukaan! Olet myös tervetullut toteuttamaan messua yhdessä toisten nuorten kanssa.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Kurssi alkaa, kun vähintään 10 henkilö on ilmoittautunut mukaan. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kari Kolehmaiselle: 044 7284 651, kari.kolehmainen@evl.fi.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Vs. Nuorisotyönohjaaja