Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Nuorille

Sinulle nuori tai nuori aikuinen on seurakunnassamme monenlaisia osallistumisen paikkoja. Haluamme kuulla myös sinun ideasi ja toiveesi. Tule mukaan ja ota yhteyttä!

Kaipaatko kuuntelijaa?

Elämässä tulee eteen hetkiä, jolloin meistä jokainen voi kaivata kuuntelijaa. Kaikki nuorisotyönohjaajat ja Sanna-pappi ovat sinua varten myös näissä hetkissä. Voit olla yhteydessä suoraan työntekijään. Kaikki työntekijät ovat vaitiolovelvollisia, joten voit puhua luottamuksellisesti. Älä jää yksin, mikään asia ei ole liian pieni tai suuri keskustelulle.

Ajankohtaista nyt
Olkkarit aloittavat toimintansa tammikuussa viikolla 2 Vuorelan kirkon alakerrassa tiistaisin klo 14.30-17 ja nyt myös seurakuntatalon nuorten kerhotilassa keskiviikkoisin klo 14.30-16.30. Kaikki nuoret ovat tervetulleita pelailemaan ja olemaan. Tule mukaan! Joka kerralla on mukana työntekijä nuorisotyöntiimistä.

Perkkis seurakuntatalolla

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana. Kaikenikäiset nuoret ovat tervetulleita! Perkkis kokoaa porukkaa viettämään aikaa muiden nuorten seurassa itselle sopivaan aikaan kello 18–22.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Illat alkavat pe 6.9. klo 18–22. Kuukauden viimeisenä perjantaina ei ole Perkkistä. Silloin nuoret ovat tervetulleita perjantaimessuun.

Perkkis Vuorelan kirkolla

Vuorelan kirkon Olkkarin Perkkis alkaa kevään osalta 17.1 klo 18-22. Voit tulla ja mennä, sinulle sopivaan aikaan.

Perkkiksessä voit pelata biljardia, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä. Kullakin kerralla on mukana isoskoulutusryhmä tai jonkin leirin isostiimi. Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30. Tule sellaisena kuin olet, yksin tai yhdessä kavereitten kanssa.

Perjantaimessu

Perjantain-illan jumalanpalvelus Siilinjärven kirkossa kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18. Tule mukaan! Olet myös tervetullut toteuttamaan messua yhdessä toisten nuorten kanssa.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Kurssi alkaa, kun vähintään 10 henkilö on ilmoittautunut mukaan. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kari Kolehmaiselle: 044 7284 651, kari.kolehmainen@evl.fi.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Hamulan koulun koulukummi