Nuoria pelastusliivit päällä järven rannalla.

Ajankohtaista

Koronaviruksen aikana nuorten kokoavaa toimintaa järjestetään voimassa olevien kokoontumisrajoituksien ja muiden säännösten mukaisesti. Lue lisää ajankohtaiselta koronainfo-sivulta. Tarkistathan tapahtuman tiedot myös tapahtumakalenteristamme ennen kuin päätät lähteä paikalle.

Isoshaku leireille

Isoshaku  on päättynyt. Mikäli unohdit ilmoittautua, ota yhteyttä Kari Kolehmaiseen tai Kirsi Pyöriä-Kolehmaiseen.

Olkkari

Olkkari on nuorten avointa hengailutoimintaa.

Vuorelan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 14–16. Olkkareissa tarjolla yhdessäoloa, pelailua ja pientä purtavaa.

Olkkarit  jatkuvat joka keskiviikko 12.5. asti.

Perkkis

Perjantai-iltojen Perkkis on säännöllistä toimintaa syksyn ja kevään aikana Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Perkkis kokoaa eri-ikäistä nuorten porukkaa viettämään aikaa itselle sopivaan aikaan kello 18–22. Perkkiksessä voit pelata muun muassa biljardia, pöytäjalista, pingistä, pleikkaa (PS 4) tai lauta- ja korttipelejä.Iltahartaudessa hiljennytään hetkeksi klo 19.30.

Perkkis Siilinjärven seurakuntatalolla    vielä    14.5.

Perkkis Vuorelan kirkolla   ei enää tänä keväänä.

Insta-live @siilinnuorisrk-tilillä

klo 17–18   vielä    26.5.     ja  eri teema joka kerta!        Vastaa liven jälkeen kysymykseen, joka tulee tarinoihin.

NUISKU – ihmissuhdetaitokoulutus nuorille

Innostaako kohtaamisen taitojen oppiminen? Tällä kurssilla pääset paneutumaan vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat tarpeen niin koulussa kuin muissakin elämän tilanteissa. Tapaamiset sovitaan ryhmän kanssa. Kurssia ohjaaja Kirsi Pyöriä-Kolehmainen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Kirsille.

Neljä nuorta hiihtää puusuksilla hiekkatiellä.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi

Hamulan koulun koulukummi