Info ja asiointi seurakunnassa

Verkkosivuiltamme saat perustietoa useimmin hoidettavista virastoasioista ja siitä, miten missäkin tilanteessa on kätevin edetä. Epäselvissä asioissa voit aina ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon tai tulla käymään.

Toiminta poikkeusoloissa

Seurakuntamme toiminnassa ja jumalanpalveluksissa on monia poikkeusjärjestelyitä koronatilanteen vuoksi. Tule mukaan toimintaan vain, jos tunnet itsesi terveeksi. Desinfioi tai pese kätesi. Pidä turvaväliä. Käytä hengityssuojainta. Maskisuositus koskee aikuisia.

Toiminnan järjestäjänä seurakuntamme huolehtii siitä, että tilaisuuksia järjestetään riittävän väljissä tiloissa. Lue lisää tiedotteestamme 31.8.2020.

Kirkkoherranvirasto

Avoinna ma–pe klo 9–11 ja 12–14 (aukioloaikojen poikkeukset syksyllä 2020)
Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi
017 288 4600
siilinjarven.seurakunta@evl.fi

Virastossa hoidat

1.1.2021 alkaen seurakuntamme jäsenrekisteriasiat hoitaa Kuopion aluekeskusrekisteri.

Seurakunnan kirkot ja tilat ja tilojen vuokraaminen

Tietoa perhejuhlista

Työntekijöiden yhteystiedot

Laskutusosoite

Päätöksenteko seurakunnassa

Palaute ja yhteydenottopyyntö

Liity kirkkoon

Kirkkoon liittyminen tarkoittaa liittymistä kotikuntasi seurakuntaan. Kirkkoon liittyminen on mahdollista verkossa, postitse lähetettävällä lomakkeella ja henkilökohtaisella käynnillä kirkkoherranvirastossa.

Kaste, rippikoulu ja konfirmaatio ovat oleellinen osa kirkkoon kuulumista. Voit lähettää kirkkoon liittymislomakkeen, vaikka sinua ei olisi kastettu tai konfirmoitu. Jos haluat liittyä kirkkoon aikuisena etkä ole käynyt rippikouula, ota yhteyttä pappeihimme ja sovi yksityisrippikoulun käymisestä.

Lue lisää kirkkoon liittymisestä.

Liity kirkkoon verkossa

Liity kirkkoon -verkkopalvelun kautta voit liittyä kirkkoon tietoturvallisesti. Jos kirjaudut palveluun pankkitunnuksilla, valtaosa tarvittavista tiedoista saadaan suoraan väestötietojärjestelmästä. Voit myös lähettää palvelun kautta seurakuntaan yhteydenottopyynnöön, jonka avulla kirkkoon liittyminen voidaan laittaa vireille. Jäsenyytesi on voimassa vasta, kun seurakunta on vahvistanut asian.