Tervetuloa asioimaan!

Info ja asiointi -sivuilta saat perustietoa useimmin hoidettavista virastoasioista ja siitä, miten missäkin tilanteessa on kätevin edetä. Epäselvissä asioissa voit aina ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon tai tulla käymään.

Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi
Avoinna ma–pe klo 9–11 ja 12–14

siilinjarven.seurakunta@evl.fi

Päivystävä pappi

Seurakunnan kirkot ja tilat

Tietoa perhejulista

Tarjouspyyntö

Siilinjärven seurakunta myy avoimella tarjouskilpailulla Siilinjärven kunnan Kehvon kylässä sijaitsevalta Ryhjänpuro RN:o 2:10 -tilalta kaksi määräalaista rantarakennuspaikkaa. Rakennuspaikat sijaitsevat Kehvo-Väänälänranta -rantayleiskaava-alueella, ja ne on tarkoitettu erillispientalojen tai loma-asuntojen rakentamiseen. Määräalojen pinta-alat ovat noin 3 456 m² ja 3 573 m².

Lue koko tarjouspyyntö.

Ostotarjous tulee tehdä viimeistään 30.9.2019 klo 15. Tarjous on toimitettava suljetussa kirjekuoressa osoitteella
Siilinjärven seurakunta, Kirkkoneuvosto, Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi.
Kuoren päälle tulee merkitä ”Tonttitarjous”.

Lisätiedot: talousjohtaja Urpo Reponen, 044 7284 621, urpo.reponen@evl.fi

Kehvo-Väänälänranta rantayleiskaava, Siilinjarvi.fi

Liity kirkkoon

Kirkkoon liittyminen tarkoittaa liittymistä kotikuntasi seurakuntaan. Kirkkoon liittyminen on mahdollista verkossa, postitse lähetettävällä lomakkeella ja henkilökohtaisella käynnillä kirkkoherranvirastossa.

Kaste, rippikoulu ja konfirmaatio ovat oleellinen osa kirkkoon kuulumista. Voit lähettää kirkkoon liittymislomakkeen, vaikka sinua ei olisi kastettu tai konfirmoitu. Jos haluat liittyä kirkkoon aikuisena etkä ole käynyt rippikouula, ota yhteyttä pappeihimme ja sovi yksityisrippikoulun käymisestä.

Lue lisää kirkkoon liittymisestä.

Liity kirkkoon verkossa

Liity kirkkoon - verkkopalvelun kautta voit liittyä kirkkoon tietoturvallisesti. Jos kirjaudut palveluun pankkitunnuksilla, valtaosa tarvittavista tiedoista saadaan suoraan väestötietojärjestelmästä. Voit myös lähettää palvelun kautta seurakuntaan yhteydenottopyynnöön, jonka avulla kirkkoon liittyminen voidaan laittaa vireille. Jäsenyytesi on voimassa vasta, kun seurakunta on vahvistanut asian.