lapsi ehtoollisella

Perhekirkko ja pyhäkoulu

Lapsi ja lapsen äänet kuuluvat kirkkoon. Pienet ja isot tarvitsevat pysähtymistä ja pyhiä hetkiä.

Perhekirkko on suunniteltu lapsille sopivaksi, ja se sisältää nähtävää ja tehtävää. Muutaman kerran vuodessa kirkoissamme Siilinjärvellä ja Vuorelassa vietetään perhemessua, jossa niin lapset kuin aikuisetkin saavat osallistua ehtoolliselle.

Vaikka välillä jumalanpalvelukset rakennetaan aikuiskävijöiden tarpeista käsin, haluamme lasten silloinkin viihtyvän jumalanpalveluksessa. Siilinjärven kirkkoon olemme tehneet lapsille kirkkokassit, joista löytyy pientä puuhaa. Kirkon etuosassa voi myös istua lattialla kirkkotyynyllä. Vuorelan kirkossa lapsille on oma pieni leikkinurkkaus.

Pyhäkoulut arkena ja sunnuntaina

Pyhäkoulun kuuluvat raamatunkertomukset, leikit ja laulut. Pyhäkouluja ohjaavat seurakunnan vapaaehtoiset.

Arkipyhäkoulu Arkkis Leppäkaarteessa on tarkoitettu kouluikäisille lapsille. Arkkis kokoontuu tiistaisin klo 18–19.30 Leppäkaarteen kerhohuoneella (Honkarannantie 8).
Arkkiksen kokoontumispäivät: 10.9., 17.9., 24.9., 8.10., 22.10, 29.10., 12.11., 19.11. ja 26.11.

Messupyhis: Jumalanpalveluksen yhteydessä pääsee pyhäkouluun iltaisin toteutettavissa Siilinjärven Perjantaimessussa ja Vuorelan Iltamessussa kerran kuukaudessa.

Kysy lisää

Haarahongantie 4