kolme ihmistä kävelyllä

Vertaistukiryhmät

Ryhmissä tukea toinen toiselta arjessa selviämiseen.
Kaikki ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia, ja niiden yhteydessä on yleensä jotain pientä syötävää.

Siiliperheet

Onko lapsellasi todettu ADHD, Asperger, autismi, dysfasia, Downin syndrooma tai jokin muu erityistä tukea vaativa ominaisuus? Huolestuttaako sinua lapsesi vointi ja perheesi jaksaminen? Meillä on lämminhenkinen joukko vanhempia, jotka jakavat kanssasi kokemuksiaan. Siiliperheet kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin Vuorelan kirkolla. Lastenhoito järjestetty. Lisätietoja saa perhetyöntekijä Helena Mattiselta.

Näkövammaisten kerho

Näkövammaisten Näkökerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaina klo 12–13.30 Siilinjärven seurakuntatalolla. Kysy lisää yhteyshenkilö Erja Valkoselta.

Huonokuuloisten kerho

Kuulovammaisten Kuulokerho kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaina klo 13–14.30 Siilinjärven seurakuntatalolla. Kerhossa saat tukea ja ohjausta kuulon apuvälineiden hankintaan ja käyttöön. Kysy lisää yhteyshenkilö Raija Hallikaiselta.

Aikuisten kehitysvammaisten KIVA-kerho

KIVA-kerho on aikuisten kehitysvammaisten kerho, joka kokoontuu kolmen viikon välein torstaisin klo 15–16.30. Kerhossa jutellaan, pelataan, askarrellaan, hiljennytään Raamatun ja virsien äärellä ja juodaan kerhokahvit. Kerhossa on aina mukana diakoniatyöntekijä ja avustajia. Kysy lisää yhteyshenkilö Raija Hallikaiselta.

Omaishoitajakerho

Omaishoitajakerho kokoontuu joka toinen torstai klo 13–15 Siilinjärven seurakuntatalolla. Ryhmään voit osallistua, jos hoidat läheistäsi kotona tai olet etähoitaja eli hoidat esimerkiksi iäkkäistä kotona asuvia vanhempiasi. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä SPR:n kanssa. Kysy lisää yhteyshenkilö Raija Hallikaiselta.

Mielenterveyskuntoutujien hengellinen ryhmä

Järjestämme ryhmän yhteistyössä potilasyhdistys Virkistyksen kanssa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 12–13.30 Virkistyksen tiloissa Siilinjärvellä, Kuiluntie 3B (2. krs.). Kysy lisää yhteyshenkilö Kirsi Launoselta.