Kolme ihmistä kävelyllä.

Vertaistukiryhmät

Ryhmissä saa tukea toinen toiselta arjessa selviämiseen. Kaikki ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia. Kokoontumisissa on yleensä jotain pientä syötävää.

Näkövammaisten kerho

Näkövammaisten Näkökerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaina klo 12–13.30 Siilinjärven seurakuntatalolla. Kysy lisää yhteyshenkilö Erja Valkoselta.

Aikuisten kehitysvammaisten KIVA-kerho

KIVA-kerho on aikuisten kehitysvammaisten kerho, joka kokoontuu kolmen viikon välein torstaisin klo 15–16.30. Kerhossa jutellaan, pelataan, askarrellaan, hiljennytään Raamatun ja virsien äärellä ja juodaan kerhokahvit. Kerhossa on aina mukana diakoniatyöntekijä ja avustajia. Kysy lisää yhteyshenkilö Raija Hallikaiselta.

Omaishoitajakerho

Omaishoitajakerho kokoontuu joka toinen torstai klo 13–15 Siilinjärven seurakuntatalolla. Ryhmään voit osallistua, jos hoidat läheistäsi kotona tai olet etähoitaja eli hoidat esimerkiksi iäkkäistä kotona asuvia vanhempiasi. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä SPR:n kanssa. Kysy lisää yhteyshenkilö Raija Hallikaiselta.

Mielenterveyskuntoutujien hengellinen ryhmä

Järjestämme ryhmän yhteistyössä potilasyhdistys Virkistyksen kanssa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 12–13.30 Virkistyksen tiloissa Siilinjärvellä, Kuiluntie 3B (2. krs.). Kysy lisää yhteyshenkilö Kirsi Launoselta.

Kuulolähipalvelu

Kuopion kuuloyhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset opastavat kuulokojeen ja kuulon apuvälineiden käytössä sekä tukevat ja neuvovat kuulon apuvälineiden käytössä. Kuulolähipalvelu toimii kerran kuukaudessa maanantaisin klo 12-13 Siilinjärven seurakuntatalon ison salin viereisessä takkahuoneessa. Kysy lisää yhteyshenkilö Raija Hallikaiselta.

Kysy lisää

71800 Siilinjärvi

Kotikäynnit: Pöljä, Kolmisoppi, Koivumäki, Heinämäki, Kuuslahti, Simonsalo, Sulkavanniitty, keskusta

Kotikäynnit: Kehvo, Kasurila, Jälä, Leppäkaarre, Tynnörinen, Siimes, Joentaus