Mies seisoo ikkunan ääressä ja katsoo ulos ikkunasta.

Henkinen hyvinvointi

Toiminnallamme tuemme alueellamme asuvien hyvinvointia. Voit osallistua erilaisiin tukiryhmiin ja avoimeen toimintaan parhaaksi katsomallasi tavalla.

Tukiryhmät

Seurakunnassamme on tukiryhmiä: esimerkiksi Siiliperheet erityislapsen vanhemmille, vertaistukiryhmät kuulo- ja näkövammaisille ja omaishoitajille sekä aikuisille kehitysvammaisille tarkoitettu kerho. Yhdessäolon Päiväpiirit ja kahvilat toimivat Siilinjärven keskustan seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Lisäksi eläkeikäiset saavat virkistystä arkeen monista toiminnallisista ryhmistä eri puolilla kuntaa. Kuukausittaisilla Arjen aterioilla kokoonnutaan yhteisen ruokapöydän ääreen. Lue lisää tapahtumakalenterista ja aikuisten säännöllisestä toiminnasta.

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyö seurakunnassa antaa elämälle uutta virtaa ja merkitystä. Vapaaehtoisena olet osallisena rakentamassa Kristuksen kirkkoa ja seurakuntaa. Tarjoamme monenlaisia tehtäviä, joihin voit tulla mukaan lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Lue lisää tai kerro meille, millaista osaamista voit tarjota vapaaehtoistyönäsi. Voit ilahduttaa ihmisiä monella tavalla. Vapaaehtoistyöstä vastaa diakoni Kirsi Launonen.

Mielenterveys- ja päihdetyö

Mielenterveystyötä teemme yhteistyössä siilinjärveläisen potilasyhdistys Virkistyksen kanssa. Mielenterveyteen ja päihdeongelmiin liittyvissä asioissa annamme ohjausta ja keskusteluapua. Voit ottaa yhteyttä Facebookin tai Pyydä apua -yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme pyyntöösi viimeistään kahden vuorokauden kuluessa.