Mies seisoo ikkunan ääressä ja katsoo ulos ikkunasta.

Henkinen hyvinvointi

Edistämme alueellamme asuvien hyvinvointia. Voit osallistua osallistua avoimiin ryhmiin tai vapaaehtoistoimintaan. 

Avoimet ryhmät

Seurakunnassamme on tukiryhmiä esimerkiksi kuulo- ja näkövammaisille, omaishoitajille ja aikuisille kehitysvammaisille. Kaikenikäisten kahvila Kupponen kokoontuu Vuorelan kirkolla ja Leppis Leppäkaarteen kerhotalolla. Lisäksi eläkeikäiset saavat virkistystä arkeen monista toiminnallisista ryhmistä eri puolilla kuntaa. Lue lisää tapahtumakalenterista ja aikuisten säännöllisestä toiminnasta. Tukea on tarjolla myös erityistä tukea tarvitseville nuorille, kysy lisää nuorisotyönohjaajaltamme. Seuraa etusivumme uutisointia ryhmien osalta. 

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyö seurakunnassa antaa elämälle uutta virtaa ja merkitystä. Vapaaehtoisena olet osallisena rakentamassa Kristuksen kirkkoa ja seurakuntaa. Tarjoamme monenlaisia tehtäviä, joihin voit tulla mukaan lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Lue lisää vapaaehtoistyöstäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai kerro meille, millaista osaamista voit tarjota vapaaehtoisena. Voit ilahduttaa ihmisiä monella tavalla.

Mielenterveys- ja päihdetyö

Mielenterveystyötä teemme yhteistyössä siilinjärveläisen potilasyhdistys Virkistyksen kanssa. Mielenterveyteen ja päihdeongelmiin liittyvissä asioissa annamme ohjausta ja keskusteluapua. Voit ottaa yhteyttä FacebookinLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Pyydä apua -yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme pyyntöösi noin kahden vuorokauden kuluessa.