Mies seisoo ikkunan ääressä ja katsoo ulos ikkunasta.

Henkinen hyvinvointi

Edistämme alueellamme asuvien hyvinvointia. Voit osallistua osallistua avoimiin ryhmiin tai vapaaehtoistoimintaan. 

Avoimet ryhmät

Seurakunnassamme on tukiryhmiä esimerkiksi kuulo- ja näkövammaisille, omaishoitajille ja aikuisille kehitysvammaisille. Yhdessäolon Päiväpiirit toimivat Siilinjärven keskustan seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla. Kahvila Kupponen kokoontuu Vuorelan kirkolla. Lisäksi eläkeikäiset saavat virkistystä arkeen monista toiminnallisista ryhmistä eri puolilla kuntaa. Kuukausittaisilla Arjen aterioilla kokoonnutaan yhteisen ruokapöydän ääreen. Lue lisää tapahtumakalenterista ja aikuisten säännöllisestä toiminnasta.

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyö seurakunnassa antaa elämälle uutta virtaa ja merkitystä. Vapaaehtoisena olet osallisena rakentamassa Kristuksen kirkkoa ja seurakuntaa. Tarjoamme monenlaisia tehtäviä, joihin voit tulla mukaan lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Lue lisää vapaaehtoistyöstä tai kerro meille, millaista osaamista voit tarjota vapaaehtoisena. Voit ilahduttaa ihmisiä monella tavalla.

Mielenterveys- ja päihdetyö

Mielenterveystyötä teemme yhteistyössä siilinjärveläisen potilasyhdistys Virkistyksen kanssa. Mielenterveyteen ja päihdeongelmiin liittyvissä asioissa annamme ohjausta ja keskusteluapua. Voit ottaa yhteyttä Facebookin tai Pyydä apua -yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme pyyntöösi noin kahden vuorokauden kuluessa.